Setari Cookie-uri

Incredibil ce i-a scris Traian Băsescu Aneimaria Prodan! Cuvintele sale au răsunat ca un trăsnet în sufletul impresarei

Anamaria Prodan a publicat, pe pagina sa de Instagram, scrisoarea pe care fostul președinte, Traian Băsescu, a scris-o special pentru ea. Cuvintele transmise de Traian Băsescu o măgulesc în continuare pe impresară, care a dorit să le împărtășească și cu urmăritorii ei.

Viața Aneimaria Prodan este asemenea unui spectacol, iar ea este protagonista care știe cum să iasă învingătoare din orice situație. Sexy-impresara este conștientă de atuu-rile ale, însă se simte și mai încrezătoare în propria persoană atunci când personalități cu influență îi laudă calitățile.

Recent, vedeta a publicat, pe pagina sa de Instagram, scrisoarea pe care fostul președinte Traian Băsescu i-a scris-o în aul 2020. Acesta îi aduce cuvinte de laudă impresarei, spunând despre ea că este o femeie inteligentă, care își face meseria cu mult profesionalism și care își iubește la nebunie soțul.

"Anamaria Prodan Reghecampf, un agent FIFA unic în felul său. O femeie frumoasă şi inteligentă, îndrăgostită de Reghe şi de fotbal. Anamaria a reuşit să facă o carieră strălucită, fiind unul din puţinii bărbaţi din marea de «doamne» care populează fotbalul românesc.

Citește și:

A reuşit să facă performanţă prin inteligenţă, dragoste şi respect pentru fotbal şi jucătorii pe care i-a avut în contract. A fost întotdeauna îngerul păzitor al jucătorilor ei, susţinându-i şi atunci când erau ieşiţi din formă. Când a trebuit să îi transfere, a fost un negociator de succes apărând cu onestitate şi întotdeauna interesele jucătorului. Mare noroc a avut Reghe!”, i-a scris fostul președinte, Aneimaria Prodan.

Anamaria Prodan a vrut să le împărtășească internauților această scrisoare, mulțumindu-i, încă o dată, lui Traian Băsescu pentru aceste rânduri.

În ceea ce o privește, Anamaria Prodan lasă, pe zi ce trece, trecutul în spate și comunică cu Laurențiu Reghecampf despre fiul lor, Bebeto. Cu toate acestea, părerea impresarei despre Corina Caciuc este neschimbată, însă îi dorește încă actualului ei soț multă fericire.

Citește și:

„Trebuie să își asume trecutul acestei fete, în țară, în străinătate. Asta este! Am încercat să îl fac să înțeleagă că nu are cum să repare, va fi urmărit o viață de imaginea ei. El știe unde este astăzi, fără Anamaria Prodan, cu o domnișoară cunoscută prin oraș. Mi-aș dori să fie fericit, cred că asta e cel mai important. Ce avem de reglat o să reglăm noi între noi”, a spus Anamaria Prodan în emisiunea „Exclusiv VIP”, la Prima TV.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.