Setari Cookie-uri

Medicii i-au interzis lui Tudor Chirilă să mai cânte! Mesajul artistului i-a îngrijorat pe fanii săi

Tudor Chirilă a postat pe pagina sa de socializare un mesaj cu privire la starea sa de sănătate. Artistului i-a fost interzis să mai susțină concerte în perioada următoare, iar fanii s-au alertat imediat!

Tudor Chirilă și-a amânat spectacolele din perioada următoare, asta după ce medicii i-au dat recomandările necesare artistului. El și-a anunțat fanii printr-un mesaj postat pe pagina sa de socializare, însă nu a dorit să ofere prea multe detalii despre starea sănătății sale. Cert este că Tudor Chirilă are nevoie de repaus vocal, în urma suprasolicitării.

„Nu-mi place să ofer detalii despre starea mea de sănătate, mi se pare că ține de intimitatea fiecăruia dintre noi, dar având în vedere că nu mai pot susține spectacolul «Visul american» programat mâine în cadrul FITS, trebuie să spun că în urma unei perioade intense de suprasolicitare vocală am intrat în repaus vocal total, la recomandarea medicilor. Sper să revin cât mai curând pe scenă”, a scris Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Și pe pagina de socializare a trupei Vama a fost postat un mesaj legat de starea de sănătate a lui Tudor Chirilă, fiind amânate concertele viitoare programate.

"Salutare, ne pare foarte rău să anunțăm că trebuie să reprogramăm show-ul din această seară de la Berăria H, precum și concertele din următoarele două săptămâni.

Suprasolicitarea vocală l-a adus pe Tudor în situația de repaus vocal total la recomandarea medicilor. Sperăm să ne revedem cu bine pe 29 iulie la Arenele Romane sau la alte concerte programate până atunci. Detalii legate de reprogramarea concertului din seara asta nu putem oferi mai devreme de zece zile.”, este mesajul scris pe social media.

Fanii artistului i-au urat multă sănătate și așteaptă cu nerăbdare să îl audă din nou pe Tudor Chirilă la concerte.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.