Setari Cookie-uri

Cada de baie freestanding versus cabina de duș: Care e alegerea potrivită pentru baia ta?

Nu te poți decide între cadă și cabină de duș? Iată câteva informații de ajutor

Amenajarea băii vine întotdeauna la pachet cu numeroase dileme, începând de la valorificarea spațiului disponibil până la alegerea stilului elementelor sanitare și de decor. Dincolo de funcționalitatea băii, aceasta poate fi transformată într-o zonă de răsfăț personal în care, la finalul unei zilei încărcate, îți poți răsfăța toate simțurile. Nu neglija micile detalii de decor, așa cum ar fi covorașele moi, parfumurile de cameră, lumânările și lumina ambientală care pot contribui la starea ta de bine.

Dincolo de toate acestea, punctul cel mai important al acestei încăperi este spațiul de spălat, iar cea mai mare dilemă a oamenilor în acest sens este cadă sau duș? Mai jos îți vom prezenta câteva produse din colecțiile Cersanit care te pot ajuta să iei decizia potrivită ție și stilului tău de viață.

Cada de baie freestanding

Dacă beneficiezi de un spațiu mai generos, atunci cu siguranță opțiunea potrivită pentru tine este o cadă freestanding. Mai mult de atât, în funcție de stilul băii, poți face o alegere chic din colecțiile Cersanit, după cum vei vedea. Indiferent care este preferata ta, e important de știut faptul că toate căzile sunt confecționate din acril de calitate superioară cu o grosime de 4 mm. Scopul acestuia este să atenueze sunetul apei, facilitează încălzirea rapidă a căzii și păstrează o temperatură plăcută pentru o perioadă îndelungată. Căzile sunt însoțite de picioare care permit reglarea înălțimii în funcție de nevoile și dorințele tale. De asemenea, baza căzii este întărită cu o fibră de sticlă, fapt care consolidează elementul fără să aducă un surplus de greutate. Prin urmare, căzile sunt mai ușoare decât unele obișnuite și, ca atare, sunt mult mai ușor de montat. Un alt element interesant de funcționalitate este sifonul pentru cadă cu mecanism click-clack din crom. În funcție de stilul băii, acesta pot fi pe auriu sau pe negru. Nici un detaliu nu este lipsit de importanță, astfel încât căzile Cerasit au foi acrilice care conțin un stabilizator UV care prelungește durata de viață a albului imaculat. Alături de toate aceste elemente de stil și calitate, căzile freestanding vin însoțite cu o garanție de 10 ani.

În perioada 5 Iulie – 5 August beneficiați de un discount de până la 32% la gama de cabine de duș și căzi freestanding de la Cersanit, în magazinele Interioo si pe Interioo.ro

Care este stilul potrivit de cadă freestanding pentru tine?

  • Cada Back to wall

Dacă baia ta nu este tocmai generoasă ca spațiu, dar preferi o cadă în locul unei cabine de duș, varianta potrivită pentru tine este tipul back-to-wall din colecția CREA. Așa cum îi spune numele, montarea acesteia se face lipită de perete pentru a salva spațiu și este prevăzută cu colțuri care să permită amplasarea produselor tale preferate.

  • Cada ovala

Poziția ideală pentru o cadă ovală freestanding este în centrul băii. Un astfel de element cu linii sinuoase este potrivit pentru o baie feminină, elegantă, care să se transforme într-o mică oază de relaxare. Imaginează-ți o astfel de cadă plină cu spumă aromată, înconjurată de lumânări parfumate, cu un pahar de vin alături. Sună ca finalul perfect al unei zile foarte încărcate.

Poți găsi căzi ovale în colecțiile CREA, INVERTO și ZEN.

  • Cada rectangulară

Dacă ești adeptul stilului minimalist, o variantă ideală pentru tine poate fi cada rectangulară. Cu linii simple, clare și o siluetă solidă fără să fie greoaie, aceasta se poate dovedi a fi finisajul perfect pentru o baie de inspirație scandinavă. Mai mult de atât, datorită scurgerii poziționate pe mijloc, cada poate fi utilizată pe ambele capete. Descoperă cada rectangulară din colecția Crea.

În perioada 5 Iulie – 5 August beneficiați de un discount de până la 32% la gama de cabine de duș și căzi freestanding de la Cersanit, în magazinele Interioo si pe Interioo.ro

Cabina de duș

O cabină de duș poate fi opțiunea ideală dacă baia ta e mai mică sau ai deja o baie amenajată cu cadă și cauți o variantă pentru a doua astfel de încăpere a casei. De asemenea, un astfel de element este potrivit în special în cazul familiilor cu copii sau vârstnici. Indiferent de model, cabinele de duș pot fi montate de sine stătătoare sau prevăzute cu o cădiță. De asemenea, designul este conceput în asemenea manieră încât permite plasarea în siguranță a unui scaun destinat dușurilor persoanelor care au probleme de mobilitate și care nu pot sta în picioare o perioadă prelungită. Cabinele de duș Cersanit sunt confecționate din sticlă temperată, suprafața fiind protejată cu un strat invizibil hidrofob CleanPro. Datorită acestei tehnologii, sticla este uşor de curăţat şi nu favorizează depunerea de calcar sau săpun.

Stilul cabinelor de duș CREA este clar, curat și bine definit. Prin urmare, acestea sunt potrivite pentru orice baie, indiferent de designul acesteia. Mai mult de atât, ușile sunt prevăzute cu un sistem inteligent de scurgere care permit ca apa să curgă in interiorul cabinei, chiar si atunci când acestea sunt deschise. Astfel, apa nu se va împrăștia în baie, ușurând procesul de curățenie și contribuind în acest mod la siguranța copiilor sau a persoanelor în vârstă, prevenind alunecarea pe podeaua udă a băii.

Particularitatea colecției de cabine de duș MILLE este adaptabilitatea. Pereții cabinei, atât cei ficși cât și cei mobili sunt disponibili în foarte multe dimensiuni. Prin urmare, aceasta poate fi opțiunea ideală în cazul băilor cu puțin spațiu disponibil sau cu forme iregulate fără să facă rabat de la calitate sau design.

Subtilitatea este cuvântul care poate defini această colecție de cabine de duș. Cu finisaje foarte fine și cu o sticlă în aparență delicată, dar de fapt foarte rezistentă, acestea pot fi adaptate cu ușurință atât băilor cu aer elegant cât și celor cu design ultramodern. Pentru un plus de funcționalitate, elementele din colecția Moduo sunt prevăzute cu balama coloană care are funcție de ridicare.

Ultima propunere de astăzi este o cabină de duș din colecția JOTA. Întocmai ca celelalte cabine de duș Cersanit, o astfel de cabină este prevăzută cu un strat protector CleanPro care previne depunerile de calcar. Definitoriu pentru această colecție este finisajul elegant din crom, care îi adaugă un strop de strălucire elegantă. Dimensiunile unei astfel de cabine este de 90x90x195 și este concepută în asemenea manieră încât să poată fi montată atât pe stânga cât și pe dreapta, în funcție de spațiul disponibil, fiind varianta ideală pentru o zonă de duș pe colț.

Indiferent dacă ai nevoie de o cadă freestanding pentru o baie generoasă, o cabină de duș usor de adaptat unui spațiu neconvențional sau chiar ambele variante pentru amenajarea băilor casei, ai la dispoziție o gamă largă de accesorii de baie moderne, sigure și durabile.

În perioada 5 Iulie – 5 August beneficiați de un discount de până la 32% la gama de cabine de duș și căzi freestanding de la Cersanit, în magazinele Interioo si pe Interioo.ro

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.