Setari Cookie-uri

Artistul R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare. Cum au apărat avocații cântărețului faptele de agresiune sexuală?

Sentință finală pentru artistul R. Kelly în dosarul în care a fost acuzat de trafic și abuzuri sexuale asupra fanilor. Cântărețul își va petrece următorii 30 de ani în închisoare, chiar dacă avocații săi au încercat să obțină un verdict mai blând.

R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru trafic și abuzuri sexuale, inclusiv cu minori. Cântărețul a fost acuzat că și-a folosit influența și popularitatea pentru a atrage femei și fete minore, supunându-le ulterior asupra abuzurilor sexuale.

Judecătorii au dat verdictul în septembrie anul trecut, atunci când artistul a fost găsit vinovat în urma mărturiilor victimelor sale. Chiar dacă abuzurile au continuat să existe ani la rând, victimele au mărtursit că nu au fost ascultate pentru că sunt femei de culoare.

Cântărețul a petrecut deja 3 ani după gratii și a fost amedat cu 100.000 de dolari, urmând ca acum să își petreacă și următorii 30 de ani după gratii.

„M-ai pus să fac lucruri care mi-au frânt spiritul. Mi-am dorit literalmente să mor din cauza a cât de josnic m-ai făcut să mă simt”, a spus una dintre femei, adresându-se direct artistului. „Îți amintești asta?”, a întrebat una dintre victimele sale.

Citește și:

De-a lungul timpului, deși acuzat de peste 25 de ani de pedopornografie, R. Kelly și-a continuat cariera muzicală, dar a susținut și concerte în toată lumea, acolo unde s-a bucurat de aprecierea fanilor săi.

Avocații artistului au cerut o pedeapsă de 10 ani

Avocații lui R. Kelly au cerut pentru acesta o pedeapsă mai blândă, și anume de 10 ani, motivând faptul că artistul a fost traumatizat în copilărie.

„În calitate de adult cu „deficiențe de alfabetizare”, vedeta a fost „înșelată în mod repetat și abuzată financiar, adesea de către persoanele pe care le-a plătit pentru a o proteja”, au declarat avocații lui R. Kelly.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.