Setari Cookie-uri

Nicoleta Nucă, de urgență la spital după ce s-a întors din Italia! Artista le-a explicat fanilor de unde au pornit problemele

Nicoleta Nucă s-a întors dintr-o vacanță bine meritată în Italia, însă la revenirea în țară, artista a acuzat stări de rău și a fost nevoită să ajungă de urgență la spital.

Nicoleta Nucă a plecat într-o vacanță bine meritată în Italia, alături de iubitul ei. Vedeta a împărășit cu fanii de pe Instagram momente frumoase de pe plajele însorite din Italia, semn că artista s-a simțit excelent și s-a relaxat în vacanță.

Cu toate că totul părea roz, Nicoleta Nucă nu a mai postat nimic pe social media după ce s-a întors din vacanță, iar fanii s-au alertat imediat. Recent, vedeta a dezvăluit misterul și a vorbit despre motivele care au ținut-o departe de paginile de socializare.

Nicoleta Nucă nu s-a simțit deloc bine după ce s-a întors în România, iar vedeta a fost nevoită să meargă de urgență la spital, în urma unei răceli puternice.

Citește și:

"Știu că sunt ceva mai absentă zilele astea pe story, dar m-am întors din vacanță cu o răceală zdravănă de tot... Tușesc și mă doare în gât și abia vorbesc.", a povestit Nicoleta Nucă pe pagina sa de Instagram.

Vedeta a povestit că, în vacanță, din cauza temperaturilor ridicate, a abuzat de aerul condiționat, ceea ce i-a provocat multe neplăceri, printre care și pierderea vocii. Nicoleta Nucă a postat și o fotografie în care este înfățișată pe patul de spital, iar fanii s-au îngrijorat imediat și i-au urat multă sănătate.

"Fiind extrem de cald în Italia, am abuzat la greu de aerul condiționat din mașină și de apa rece. Transpirată și încălzită fiind când urcam în mașină, apa și aerul rece au fost "Cireașa de pe tort" și m-am pricopsit cu o răceală cum de foarte multă vreme n-am mai avut. Dar mă tratez eu și revin cu forțe proaspete cât de curând.", a mai explicat Nicoleta Nucă.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.