Setari Cookie-uri

Mondelēz International integrează în mod oficial Chipita Global S.A.

Mondelēz International, Inc. (Nasdaq: MDLZ) a anunțat astăzi că a integrat în mod oficial compania recent achiziționată Chipita Global S.A., un lider cu creștere rapidă în categoria snackurilor coapte, din Europa Centrală și de Est.

Achiziția, care a fost finalizată în ianuarie 2022, permite Mondelēz International să ofere un portofoliu extins de produse de patiserie în Europa, răspunzând cererii în creștere a consumatorilor pentru acest segment. În prezent, produsele Chipita ajung la două miliarde de consumatori din peste 50 de țări, iar în urma achiziției s-a înregistrat deja o creștere puternică la nivelul întregii afaceri.

După integrarea formală cu Chipita, Mondelēz South Central Europe va cuprinde România, Bulgaria, Grecia, Cipru și piețele din estul Adriaticii - Serbia, Croația, Slovenia, Bosnia și Herțegovina, Muntenegru, Albania, Macedonia de Nord și Kosovo.

Ivo Naydenov, VP & Managing Director South Central Europe în cadrul Mondelēz International, a declarat: “Sunt extrem de entuziasmat să marchez momentul istoric în care Mondelēz International și Chipita se unesc în mod oficial ca o singură companie. După șase luni în care am lucrat împreună, suntem acum într-o poziție foarte puternică pentru a ne concentra asupra planurilor noastre de inovare prin noi combinații de produse și pe creșterea brandurilor Chipita pe piețele noi și consacrate.

Citește și:

Devenind un lider global în categoria snackuri coapte vom putea contribui la o creștere accelerată pentru Mondelēz International, în timp ce continuăm să ne consolidăm poziția în domeniul snacking-ului în Europa, prin crearea gustărilor potrivite, pentru momentul potrivit, în modul potrivit."

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.