Setari Cookie-uri

Monica Gabor, în vacanță în România alături de surorile ei. Fiica ei a rămas în SUA, iar vedeta se bucură de locurile natale

Monica Gabor a revenit în România pentru o scurtă vacanță, iar alături de surorile ei, Ramona și Alina, se bucură de frumusețea locurilor natale.

Monica Gabor se bucură de o vacanță doar pentru ea, asta pentru că Irina Columbeanu a rămas în America. Fosta doamnă Columbeanu s-a întâlnit cu Alina, sora ei care a rămas în țară, dar și cu Ramona, care a venit special din Dubai pentru a-și vedea familia.

Cele trei surori Gabor se bucură de timpul petrecut împreună și vizitează mai multe obiective turistice din Maramureș. Recent, Monica Gabor a postat o fotografie pe Instagram, în care este înfățișată alături de cele două surori ale sale, într-un loc vizitat de sute de oameni, anual.

Iubita lui Mr. Pink a ținut neapărat să vadă cu ochii ei Cimitirul Vesel de la Săpânța, iar dacă ne luăm după zâmbetul celor 3 surori, ne putem da seama că obiectivul turistic le-a încârcat cu multă vie bună.

Citește și:

„În sfârșit cu sora noastră perfectă, Alina”, a scris Monica Gabor pe pagina ei de Instagram.

Sursă foto: Instagram

Monica Gabor îi duce dorul surorii sale

Monica Gabor o mai are doar pe sora sa, Alina, în România, iar, din păcate, distanța atât de mare este un impediment pentru cele două. Cu toate acestea, toate cele 3 surori sunt foarte unite și comunică des la telefon.

Mama Monicăi Gabor a murit în 2013, atunci când, aflată într-un pelerinaj, o bucată de stâncă de 7 kg a căzut peste ea, lovind-o mortal. Nici tatăl vedei nu mai este în viață după ce acesta a murit în 2020, în urma unui infarct.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.