Setari Cookie-uri

Cristi Borcea a luat o decizie importantă în privința hotelului de la Olimp. Fosta sa, Mihaela Boecea, este vizată!

Cristi Borcea deține un hotel de trei stele în stațiunea Olimp, însă cea care se ocupă de afacere este fosta sa soție, Mihaela Borcea. Recent, omul de afaceri a luat o decizie importantă pentru familia sa.

Cristi Borcea deține un hotel de 3 stele în stațiunea Olimp, iar sezon după sezon, vin aici familii care caută relaxare dar și distracție pentru cei mici. Cu toate că hotelul este bine pus la punct, cea care se ocupă de afacere este chiar fosta sa soție, Mihaela Borcea.

Prima soție a afaceristului are mână de fier și l-a ajutat întotdeauna pe Cristi Borcea în ceea ce privește afacerile sale. Pentru că face o treabă excelentă și este o bună organizatoare, afaceristul a desemnat-o pe fosta sa soție ca fiind administrator unic, potrivit ziuadeconstanta.ro

Recent, Borcea i-a prelungit contractul în cadrul hotelului Pam-Beach, iar Mihaela Borcea va rămâne, ca și până acum, mâna dreaptă a lui Cristi Borcea.

„Se prelungeşte mandatul administratorului unic – Borcea Mihaela-Mariana – de la data de 05.02.2023 până la data de 05.02.2027. Se împuterniceşte administratorul unic, Borcea Mihaela-Mariana, să semneze Hotărârea Adunării Generale Ordinare şi orice documente necesare pentru aducerea la îndeplinire a hotărârii AGOA.

Citește și:

De asemenea, pentru a îndeplini toate procedurile şi formalităţile prevăzute de lege în scopul implementării hotărârilor acţionarilor, inclusiv formalităţile de publicare şi înregistrare a acestora la Registrul Comerţului”, este hotărârea publicată în Monitorul Oficial, scrie libertatea.ro.

Hotelul din Olimp, readus la viață de familia Borcea

Cristi Borcea a cumpărat Hotelul Muntenia din stațiunea Olimp, l-a renovat complet și l-a deschis publicului sub numele de Pam-Beach Olimp.

Unitatea de cazare are 12 apartamente, 12 camere triple și 186 camere duble. În ceea ce privește costurile de cazare, acestea variază între 325 lei și poate ajunge până la 710 lei pe noapte.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.