Setari Cookie-uri

Victor Slav, un tată care impune reguli pentru micuța lui! Uite ce relație frumoasă tată-fiică au cei doi

Victor Slav este un tată implicat în educația fiicei lui, drept pentru care, el încearcă să îi impună celei mici anumite reguli, spre binele ei.

Victor Slav este un tată mândru și implicat în creșterea fetiței sale, Sofia. Chiar dacă relația cu Bianca Drăgușanu s-a terminat acum mulți ani, prezentatorul tv păstrează o legăturp cu micuța lor, așa cum este și normal.

Recent, Victor Slav a vorbit despre fiica sa, de care este foarte mândru, dar și despre regulile pe care încearcă să i le impună, spre binele ei.

"Sofia face mereu ceva surprinzător, este un copil plin de energie și creativ, ceea ce implică multă atenție. Vrea să facă mereu ceva nou, este în continuă acțiune, se plictisește repede. Dar nu pot spune că face boacăne, sunt chestii pe care cred că le face orice copil de vârstă ei. Dacă îi spui că nu are voie ceva, exact acel lucru îl face”, a declarat Victor Slav pentru kanald.ro.

Citește și:

În ceea ce privește regulile, fostul soț al Biancăi Drăgușanu are mare grijă la alimentația celei mici. Victor Slav nu îi oferă zilnic ciocolată Sofiei, așa cum ea și-ar dori, iar acest lucru este greu de respectat de către cea mică. Totuși, când vine vorba de jucării, prezentatorul tv nu spune niciodată "nu".

"Cel mai des cere și refuz să mă las înduplecat când vine vorba de ciocolată. Oricât ar fi de simpatică atunci când își dorește ciocolată, o refuz dacă depășește o anumită limită. Mereu își dorește o jucărie nouă, aici nu o pot refuza”, a mai spus fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.