Setari Cookie-uri

Cristina Cioran refuză să se căsătorească cu tatăl fiicei sale. Ce o împiedică pe actriță să zică DA partenerului ei de viață?

Cristina Cioran trăiește o poveste de dragoste exact așa cum a visat, și deși a format o familie frumoasă cu iubitul ei, ea nu vrea să se mărite. Întrebată care este motivul, actrița a avut o reacție la care nimeni nu se aștepta.

Cristina Cioran și iubitul ei au o relație de mai bine de 5 ani, iar dragostea lor îi ține uiți în fața oricătui obstacol. Cei doi au devenit părinții unei fetițe mult așteptate, iar fanii s-au întrebat de ce nu se și căsătoresc.

Actrița a venit cu un răspuns la curiozitățile fanilor și a vorbit despre dorința iubitului ei de a se căsători, însă nu același lucru își dorește ea. Vedeta a spus că nu crede într-un act și că ea este cea care nu vrea să facă acest pas, chiar dacă tatăl fiicei sale a cerut-o de soție de mai multe ori.

"Dacă până acum eram întrebată: Doamne, Cristina, când te căsătorești, când faci și tu copii? Acum, că am făcut copil, mă întreabă când mă mărit. Domle, se mai pune problema? Copilul în certificatul de naștere poartă numele tatălui. (…)

Citește și:

Suntem în 2022, de ce ai nevoie de un document care în momentul de față nu-ți mai folosește la mare lucru. Este această prejudecată de ce: pentru că în trecut trebuia să te căsătorești ca să îți dea statul o casă, ca să reușești să îți iei un serviciu nu știu cum. Oricum un copil te leagă pe viață. Că ești, că nu ești căsătorit, copilul te leagă într-un fel. Dacă doi oameni nu se mai iubesc de ce trebuie să stea împreună? De ce trebuie să îi țină un act? De ce trebuie să ceară cuiva voie, unui judecător, unui notar? Nu trebuie să ceară voie nimănui”, a dezvăluit Cristina Cioran pentru ego.ro.

Mai mult, actrița a spus că nu vede de ce ar face acest pas, mai ales că ea și Alex Dobrescu sunt ca și căsătoriți, iar iubirea lor nu are nevoie de un document care să o ateste.

Citește și:

"El vrea, el își dorește (n.r. – iubitul ei să se căsătorească). Bietul mă cere de fiecare dată când are ocazia. Eu nu… de multe ori m-a cerut, peste 15. Nu văd sensul. Nu mă interesează. Nu mi-e frică. Dar nu mă interesează. Eu i-am zis Da, nu îți imagina că i-am zis nu. Dar da, fără să mergem mai departe.
Suntem ca și căsătoriți, suntem atât de legați în momentul ăsta. Da, e mai mic cu 7 ani. Ne trăim viața așa cum e, cât e bine e bine, dacă nu mai e bine încercăm să reparăm o dată, de două, maxim de trei ori. Consider că sunt atât de multe lucruri de făcut în viața asta, să pierzi timpul cu cineva… nu trebuie să stai”, a mai declarat Cristina Cioran pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.