Setari Cookie-uri

Claudia Pătrășcanu, mesaj cu subînțeles pentru familia lui Gabi Bădălău. Tensiunile continuă, însă artista nu s-a ferit de nimic

Claudia Pătrășcanu a postat recent un mesaj cu subînțeles pentru familia fostului ei partener, Gabi Bădălău. Chiar dacă relația cu părinții lui Gabi Bădălău nu este deloc una bună, artista nu a ezitat să scoată în evidență acest aspect!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află de o bună perioadă de timp la cuțite, iar tensiunile dintre cei doi par să nu se mai termine. Mai mult, artista nu are o relație deloc bună cu părinții afaceristului, iar aceștia refuză vehement să comunice cu ea.

Recent, vedeta a postat un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare, iar cuvintele sale au fost îndreptate direct către foștii socri, cei pe care ea îi acuză că nu au acceptat-o niciodată ca noră.

''O poveste despre părinții care își urăsc nurorile! Intervenind, nu distrugeți iubirea, ci pe copiii voștri.'', a fost mesajul postat de Claudia Pătrășcanu pe pagina ei de Instagram.

Familia lui Gabi Bădălău nu dorește să vorbească cu Claudia Pătrășcanu

Familia lui Gabi Bădălău refuză în continuare să comunice cu artista, deși ea ar fi încercat prin toate modalitățile posibile să aibă o relație civilizată cu cei care i-au fost socrii atâția ani de zile. Din păcate, vedeta nu reușește să aibă o comunicare cu familia Bădălău, mai ales că acest lucru este în beneficiul celor doi băieți pe care îi are.

Citește și:

''Eu de atâtea ori l-am chemat pe Gabi la discuții, am chemat toată familia la discuții, inclusiv ieri, astăzi... Insist să stăm de vorbă, să discutăm pentru că noi suntem doi oameni publici și copiii noștri au crescut și ar fi mai bine să ne punem la aceeași masă și să discutăm pentru că lucrurile au luat o întorsătură și dacă acest divorț tot continuă mai ies și alte lucruri la suprafață.'', a declarat Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate la Antena Stars, scrie spynews.ro

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.