Setari Cookie-uri

Matteo a tras sperietura vieții sale după ce un copac a căzut peste banca unde se juca fiica sa

Matteo și iubita lui, Elena Neagu, au tras o sperietură pe care nu o vor putea uita prea curând. Un copac dintr-un parc din sectorul 1 al Capitalei a căzut peste banca unde se juca fetița celor doi.

Matteo și iubita lui, Elena Neagu, au trecut printr-o sperietură pe care niciun părinte nu ar trebui să o experimenteze, și anume frica că viața copilului este pusă în pericol. În urmă cu câteva zile, cei doi au povestit cum fetița lor se afla în parcul Kiseleff din Capitală, când un copac a căzut peste banca unde cea mică se juca împreună cu bona.

Din fericire, nici fetița și nici bona nu au pățit nimic grav, însă s-au speriat îngrozitor de tare. Iubita lui Matteo a fost sunată de către doamna care are grijă de micuță, ea și Matteo au venit într-un suflet în parcul din sectorul 1.

„Noi am fost sunați de către bonă. Ne-am îndreptat foarte repede către parc. Nu au fost rănite, ci foarte puțin zgâriate, însă au trăit o sperietură „frumoasă”. Pur și simplu s-a desprins acel copac, cu rădăcină cu tot și a căzut peste banca pe care ele se jucau. Au apucat să alerge din zona respectivă. Au fost zgâriate și nu a fost o situație tocmai plăcută”, a spus mama fetiței lui Matteo, pentru romaniatv.ro.

Citește și:

Mai mult, partenera de viață a artistului spune că inițial a crezut că au căzut câteva crengi, însă nu i-a venit să creadă că un copac întreg a fost doborât la pământ și se putea produce o adevărată tragedie.

„Când am ajuns în parc mă așteptam că a căzut o creangă, nu mă așteptam la un copac cu totul. Mă gândesc că ar trebui luate măsuri astfel încât să poată fi prevenite astfel de situații. Aseară abia ne-am liniștit după șocul pe care l-am trăit. (…) Singurul lucru pe care ni-l dorim este să putem fi liniștiți în momentul în care ne trimitem copilul în parc, mergem cu el în parc. Să nu stăm stresați că se pot produce tragedii.

Fetița este la vârsta la care nu înțelege pericolele neapărat. S-a speriat pe moment crezând că a făcut ea un rău de a căzut copacul respectiv. Este la vârsta la care nu percepe încă riscurile”, a mai zis Elena Neagu, iubita lui Mateo, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.