Setari Cookie-uri

Fiica Biancăi Drăgușanu și-a uimit mama. Ce vrea să devină Sofia când va crește

Bianca Drăgușanu a fost profund impresionată de răspunsul pe care l-a oferit fiica ei, Sofia, la întrebarea legată de ceea ce vrea să devină când se va face mare.

Diva este în extaz, mai ales că acum și-a dat seama că este cu adevărat un model demn de urmat pentru fiica sa și a lui Victor Slav, care a devenit centrul Universului pentru ea, încă din prima zi a venirii sale pe lume.

Cum și-a uimit Sofia mama

Sofia este un copil care știe bine ce vrea, care își mama fericită în fiecare zi și care știe foarte multe lucruri în ciuda faptului că este încă mică de ani. Micuța se gândește foarte mult la viitor și știe ce vrea de la viață, dar știe să ofere niște răspunsuri destul de detaliate și de inteligente, care o lasă mască și pe femeia care i-a dat viață.

Oricât de ocupată ar fi cu mulțimea de proiecte în care este implicată, Bianca Drăgușanu își face mereu timp pentru a-l petrece cu fiica sa. Frumoasa vedetă iubește să imortalizeze momentele importante din viața lor, iar uneori prinde pe cameră anumite momente total neașteptate cu micuța sa, iar pe unele dintre ele nu o lasă inima să le păstreze doar pentru ea, așa că le împărtășește cu fanii ei de pe rețelele sociale, unde este foarte activă și unde își ține fanii la curent.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.