Setari Cookie-uri

Dana Budeanu, cuvinte dure la adresa viitoarei soții a lui George Simion: Ia-ți, Ilinco, ziua bună, de la tată, de la mumă!

Dana Budeanu a făcut câteva afirmații destul de dure despre viitoarea soție a lui George Simion, despre care nu are o părere prea bună și pe care l-a luat la rost în repetate rânduri.

Imediat după ce informația conform căreia bărbatul se va însura cu o tânără de 24 de ani a început să circule pe internet, vedeta și-a dat cu părerea pe aplicația sa, unde este urmărită de zeci de persoane, care o știu de pe vremea când întreaga ei activitate se desfășura pe YouTube.

Cine este viiitoarea soție a lui George Simion

Dana Budeanu este genul acela de vedetă care nu se teme să comenteze despre orice și despre oricine îi atrage atenția sau o enervează. Vedeta are și o listă neagră cu persoane pe care nu le are la suflet și cărora le analizează fiecare mișcare. Pe aplicația unde oamenii o urmăresc de mai bine de un an, de când și-a încetat activitatea pe canalul ei de YouTube, unde obișnuia să posteze în fiecare luni.

În doar câteva săptămâni, ea reușise să strângă zeci de mii de urmăritori pe canalul lui, dar și milioane de vizualizări la videoclipurile sale care, în același timp, deveneau virale și pe TikTok, iar oamenii foloseau sunetele cu ea și se amuzau extrem de tare. Din nefericire pentru aceștia, Dana Budeanu mai poate fi urmărită doar pe aplicație, unde este destul de activă, dar unde nimic nu este gratuit. Cei curioși trebuie să plătească un abonament anual, pentru a avea acces la informații.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.