Setari Cookie-uri

Cum a câștigat Anamaria Prodan primii bani. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf făcea mii de dolari

Anamaria Prodan este, fără niciun fel de îndoială, una dintre cele mai bogate femei din România, dar foarte puțini știu cum a făcut impresara primii ei bani.

Vedeta a vorbit, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent, cum a câștigat primii bani din viața și a spus clar că făcea mii de dolari.

Anamaria Prodan, despre primii banii câștigați

Fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf are succes, dar și bani pentru a-și permite să facă orice și să își cumpere tot ceea ce îi poftește inima. Nu a fost mereu așa. Când era doar o adolescentă, banii nu intrau în conturile sale atât de ușor precum în momentul actual, ci era nevoită să facă eforturi considerabile. Deși nu i-a fost simplu, a demonstrat că se poate descurca în orice situație.

Ei bine, în trecut, Anamaria Prodan a fost plecată în Statele Unite ale Americii, unde trebuia facă rost de bani, pentru a avea un trai decent, așa că i-a venit ideea de a cumpăra mai multe mașinuțe cu bomboane, iar mai apoi să le vândă cu cinci dolari punga, ceea ce îi aducea un profit considerabil. Vedeta și primul ei soț care era student la vremea aceea era angajat, dar cu toate acestea s-a ocupat și de mica afacere a partenerei sale care a început să se extindă în tot Vegasul, după cum chiar ea a povestit.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.