Setari Cookie-uri

Trauma trăită de Andreea Bănică în Egipt. Artista a decis să povestească totul în urma tragediei femeii ucise de un rechin

Cazul româncei ucise de un rechin în Egipt a făcut înconjurul țării și, de asemenea, le-a făcut pe multe dintre vedetele de la noi să se gândească dacă își mai doresc sau nu să își petreacă vacanțele acolo.

După ce Monica Tatoiu a dezvăluit că și-a anulat planurile de a merge în Egipt vara aceasta, Andreea Bănică a ieșit în față cu o serie de dezvăluiri despre trauma trăită acolo.

Andreea Bănică, traumatizată într-o vacanță din Egipt

Andreea Bănică iubește vacanțele și nu ratează nicio ocazie pentru a pleca departe de casă, dar și de problemele sale. Deși își dorește să nu aibă parte de evenimente nefericite, ci doar să se bucure de momente frumoase alături de cei dragi sau de una singură, planurile nu îi ies de fiecare dată.

După ce a citit și ea știrile despre femeia din Suceava ucisă de un rechin în locurile pe care și ea le-a vizitat în repetate rânduri, blondina a simțit nevoia să facă o srerie de mărturisiri despre una dintre experiențele traumatizante de care a avut parte și din cauza cărora nici nu vrea să mai audă de țara arabă.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.