Setari Cookie-uri

A fost sau nu Daniela Gyorfi bătută de partener!? Vedeta a lămurit zvonurile din ultima vreme

Mai multe zvonuri legate de faptul că Daniela Gyorfi ar fi fost agresată de partener au început să apară pe internet în ultima vreme, motiv pentru care artista a preferat să lămurească întreaga situație.

Cântăreața a povestit, în cadrul unei emisiuni TV, cum au stat lucrurile în realitate și a adus un discuție și un episod violent din trecutul ei.

Daniela Gyorfi, despre bătăile primite din partea partenerului

Daniela Gyorfi a acceptat invitația lui Denise Rifai de a merge în platoul emisiunii sale de la Kanal D, unde a fost pusă în tot felul de situații din cauza întrebărilor pe care le-a primit din partea gazdei. Ea a fost rugată să recunoască dacă a fost sau nu bătută de către partenerul ei, așa cum scria peste tot în presă sau dacă dacă este doar un zvon nevinovat.

Blondina nu a putut nega faptul că a acut parte și de un astfel de tratament din partea unuia dintre iubiții ei, dar a ținut să menționeze foarte clar faptul că acest lucru se întâmpla înainte ca ea să devină celebră. Mai mult de atât, a zis că dacă tatăl fiicei sale ar fi fost agresiv cu ea, nu ar mai fi stat la discuții și s-ar fi separat de el, deoarece nu ar fi putut accepta niciodată să fie alături de un asemenea bărbat având în vedere toate greutățile prin care a trecut, dar și educația pe care a primit-o din partea mamei sale.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.