Setari Cookie-uri

Denisa Filcea, acuzată de o fană că minte cu nerușinare în ceea ce privește experiența ei în calitate de părinte:

Denisa Filcea, acuzată de o fană că minte cu nerușinare în ceea ce privește experiența ei în calitate de părinte în timpul unei filmări pe care a postat-o recent pe YouTube.

Persoana respectivă i-a zis, în secțiunea de comentarii, faptul că a fi mamă nu este atât de ușor pe cât a vrut să scoată ea în evidență pe canalul ei de YouTube.

Denisa Filcea a primit acuzații din partea unei fane

Denisa Filcea trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Vedeta a adus-o pe lume pe fiica ei și a lui Flick în urmă cu doar câteva zile, iar de atunci viața ei s-a schimbat complet. În timp ce unele femei se plâng de faptul că le este extrem de greu să aibă grijă de bebelușii lor, vedeta a declarat într-un video pe care l-a postat pe canalul ei oficial de YouTube faptul că ei nu i se pare nimic greu. Nici măcar faptul că este nevoită să se trezească de câteva ori pe noapte să își hrănească fetița nu i se pare dificil, ba chiar iubește să se joace și cu ea pânâ când adoarme sau pur și simplu să o țină în brațe.

Citește și:

Declarațiile sale nu au fost deloc pe placul unei femei care a acuzat-o că minte cu nerușinare în ceea ce privește experiența sa în calitate de mamă, pentru că nu este totul lapte și miere așa cum a dat ea de înțeles, mai ales în primele luni de viață ale copilului.

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.