Setari Cookie-uri

Smiley a fost un adolescent sărac. Ce făcea artistul pentru a-și potoli foamea când mergea fără bani la mare

Deși are tot ceea ce și-ar putea dori un bărbat de vârsta lui, Smiley nu a avut mereu bani, ba chiar și-a amintit recent de vremurile în care mergea la mare cu doar câțiva lei în buzunar și era nevoit să supraviețuiască.

De asemenea, el a spus și la ce metode recurgea pentru a sta cât mai multe zile, dar și cum se distra pe plajă alături de prietenii lui.

Smiley, despre perioada în care se lupta cu sărăcia

Smiley a ajuns să fie unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți cântăreți de la noi din țară, dar până ajunge pe primele locuri în topurili muzicale din România, cântărețul nu avea așa de mulți bani în buzunar. Zilele trecute, cântărețul a oferit un interviu pentru Vorbește Lumea în timp ce se afla la Neversea, unde a povestit cum anume se distra pe plajele din România pe vremea când era doar un adolescent fără bani.

Ei bine, partenerul de viață al Ginei Pistol a povestit un episod în care a rămas fără bani de cazare și a fost nevoit să doarmă pe plajă. A trăit cu adevărat acele momente și crede că a fost o perioadă frumoasă a vieții sale, chiar dacă rămânea mereu fără un leu în buzanar. Partea bună este că știa mereu cum să se descurce și în ultimele câteva zile de stat la mare mânca un langoș și bea ceva acidulat, pentru ca aceastea să se umfle în stomac și să nu i se mai facă foame. Tot el a spus că, într-un an, au dormit patru persoane într-o cămăruță de 10 metri pătrați, pentru că nu aveau un alt loc în care să doarmă.

Citește și:

citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.