Setari Cookie-uri

Alex Velea, noi declarații despre scandalul cu Mario Fresh și Lino Golden. Dani Oțil a făcut glume pe seama artistului

Alex Velea a dat o serie de declarații despre scandalul în care a fost implicat cu cei doi foștii protejați de-ai lui și anume Mario Fresh și Lino Golden, care după ce s-au certat ca la ușa cortului au mers pe drumurile lor și și-au găsit locul în industrie.

De asemenea, la un moment dat în cadrul ediției de astăzi a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” , Dani Oțil a fost ironic la adresa partenerului de viață al Antoniei. Iată ce a zis!

Alex Velea, declarații despre scandalul cu Mario și Lino

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alex Velea a avut un rol important în viața lui Mario Fresh, dar și în cea a lui Lino Golden. Partenerul de viață al Antoniei a crezut în cei doi tineri atunci când nimeni nu o făcea, i-a ajutat să se lanseze în industria muzicală și să ajungă ușor, ușor în topurile muzicale din România, până într-o zi când a izbucnit un real scandal între ei. Toți trei au vorbit, la momentul acela, despre motivele pentru care au ajuns să se certe, iar fiecare a venit cu partea lui de adevăr.

Citește și:

Deși a trecut atât de mult timp de atunci, conflictul nu a fost îngropat, iar Alex Velea a vorbit din nou despre conflictul respectiv, în timpul unui interviu pe care l-a acordat recent. Chiar dacă este de părere că subiectul este unul închis pentru el, nu s-a putut abține să nu precizeze faptul că falsitatea, ipocrizia și minciuna au fost cele care au dus la ruptură, dar crede și că Dumnezeu este sus și vede.

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.