Setari Cookie-uri

După muncă și răsplată! Iuliana Beregoi și-a luat mașină de 150.000 de euro: ”Părinții nu m-au ajutat”

După muncă și răsplată! Iuliana Beregoi a avut parte de cele mai frumoase surprize, odată cu împlinirea vârstei de 18 ani, dar cel mai frumos și scump cadou și l-a făcut de una singură.

Tânăra artistă a visat mereu să conducă, dar nu orice fel de mașină, ci un Porsche care a costat-o 150.000 și pe care l-a plătit cu banii jos, spre surprinderea multora.

Iuliana Beregoi a muncit pentru a-și lua mașina visurilor sale

Încă de pe vremea când era doar un copil, Iuliana Beregoi a visat să ajungă una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute artiste de la noi din țară și a muncit din greu pentru a reuși lucrul acesta. Până acum, cântăreața a susținut o mulțime de concerte, dar niciunul dintre ele nu a fost atât de mare și de frumos pe care l-a făcut la Arenele Romane, pentru a-și sărbători ziua de naștere pe scenă; concert care a fost sold-out în doar câteva zile de la punerea în vânzare a biletelor.

„Sunt ca într-un vis! Mă simt foarte fericită că am ajuns aici. A fost cel mai frumos concert din viața mea, cu cele mai puternice și pozitive emoții. Aș vrea să întorc timpul să mai trăiesc încă o dată acele emoții”, a declarat Iuliana Beregoi, pentru cancan.ro.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.