Setari Cookie-uri

Adriana Bahmuțeanu, agresată de iubitul ei. Avocatul lui Nikos Papadopoulos, declarații despre scandalul dintre ei

Adriana Bahmuțeanu a declarat recent faptul că a fost agresată de iubitul ei, iar la scurt timp după aceea, avocatul lui Nikos Papadopoulos a ieșit în față cu o serie de declarații despre întregul scandal dintre ei.

Se pare că vedeta ar fi fost chiar și surprinsă pe holurile Instanței, timp în care ar fi cerut prelungire a ordinului de restricție care era valabil, de fapt, doar cinci zile.

Adriana Bahmuțeanu, agresată de Nikos Papadopoulos

În urmă cu mai bine de o lună, Adriana Bahmuțeanu a fost agresată de partenerul ei de viață, Nikos Papadopoulos, motiv pentru care a cerut un ordin de restricție pentru el, iar recent a mers să ceară prelungirea acestui de teama ca acel incident din trecut să nu se repete. Bahmu a mers la Tribunalul Sectorului 5 pentru a face toate demersurile necesare, dar nu a ieșit totul așa cum și-a dorit.

Deși vedeta a susținut că a fost lovită de băbatul cu care era într-o relație, un martor a susținut faptul că bruneta era cea care pornea certurile în relație, iar acest aspect a complicat puțin lucrurile. Asta nu este tot. Avocatul bărbatului nu a stat cu mâinile în sân și a ieșit și el în față cu o serie de declarații despre scandalul dintre clientul lui și Adriana Bahmuțeanu, după ce Nikos Papadopoulos ar fi fost și el surprins la același tribunal.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.