Setari Cookie-uri

America Express, o provocare continuă pentru Irina Fodor. Ce probleme a întâmpinat prezentatoarea la filmări

America Express reprezintă o provocare continuă pentru Irina Fodor, dar și una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-a trăit vreodată în viața sa.

Partenera de viață a lui Răzvan Fodor s-a bucurat enorm să fie tot ea cea care prezintă acest proiect pentru al doilea an la rând, deoarece Gina Pistol nu își dorește să stea pentru atât de multi timp departe de fiica sa, care a împlinit un an în luna martie.

De ce provocări a avut parte Irina Fodor în America Express

Irina Fodor se află în momentul de față în America Express, unde filmările sunt în toi și de unde își ține urmăritorii la curent cu tot ceea ce face. Vedeta se bucură că le poate arăta acestora imagini din aventura în care a plecat de câteva săptămâni bune alături de echipă, dar și alături de cele nouă echipe care luptă pentru a ajunge primele și pentru marele premiu al emisiunii.

Așa cum era de așteptat, viața de moderatoare nu este chiar atât de simplă, chiar dacă nu este nevoită să treacă prin aceleași momente ca și concurenții. Recent, ea și-a deschis inima în fața oamenilor și le-a vorbit despre ceea ce simte în momentele în care este departe de casă și în același timp a povestit ce anume a pățit, după ce le-au fost băgate hainele la spălat la grămadă.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.