Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Antonia nu mai poate face copii! Alex Velea a dezvăluit adevăratul motiv!

Antonia și Alex Velea au o familie frumoasă, iar cei trei copii le aduc împlinirea supremă. Cu toate acestea, Antonia nu mai poate deveni mamă, iar artistul a explicat care este adevăratul motiv.

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar familia pe care și-au format-o este un exemplu pentru urmăritorii celor doi artiști. Împreună, cei doi cântăreți au doi băieți, Akim și Dominic, dar din familia lor face parte și Maya, fetița Antoniei din căsătoria cu Vicenzo Castellano.

Cu toate că rolul de mamă i se potrivește mânușă, iar cei trei copii ai săi sunt foarte frumoși, sănătoși și plini de viață, Antonia nu își mai dorește să devină mamă pentru a patra oară. Invitat în emisiunea online the Xclusive, Alex Velea a explicat care sunt motivele pentru care familia lor nu se va mări.

Partenerul de viață al Antoniei a povestit că banii sunt o problemă, asta pentru că își dorește tot ceea ce este mai bun pentru cei mici.

Citește și:

„Am fi avut nevoie de mai mulți bani, pentru că noi ne dorim mult să investim în educația lor, ne dorim să aibă toate lucrurile pe care noi nu le-am avut. Toate astea costă”, a mărturisit artistul, în cadrul emisiunii de pe Youtube the Xclusive.

Totuși, acesta nu ar fi singurul motiv, ci și faptul că Antonia are deja 3 cezariene și Rh-ul negativ, iar o altă sarcină i-ar putea cauza probleme.

„Deja după trei cezariene… Are și RH-ul negativ. Nici grupa sangvină nu îi mai permite să mai aibă alt copil, dar și dacă ar rămâne însărcinată, ar exista posibilitatea să fie niște probleme”, a mai spus artistul.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.