Setari Cookie-uri

Laurențiu Reghecampf, fotografii de senzație cu iubita sa! Antrenorul este mai fericit ca niciodată cu noua sa viață

Laurențiu Reghecampf este mai fericit ca niciodată și nu, nu o spunem noi, ci fotografiile de senzație pe care antrenorul le-a publicat pe pagina sa de Instagram. Îndrăgostit până peste cap, antrenorul nu ezită să împărtășească cu internauții momente speciale din cea mai frumoasă perioadă din viața sa.

Laurențiu Reghecampf și-a schimbat complet viața de când trăiește o poveste frumoasă de iubire cu Corina Caciuc. Cei doi și-au asumat relația și au luptat pentru fericirea lor. Iată că acum cei doi nu mai ezită să își arate sentimentele și își dau frău liber iubirii.

Pe data de 19 mai Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară, iar micuțul Liam i-a adus multă împlinire și liniște sufletească. Antrenorul se bucură de aceste momente speciale alături de Corina Caciuc și nu ratează niciun moment alături de cea care îi oferă iubirea de care are nevoie.

Recent, Reghecampf a postat câteva fotografii cu iubita sa, iar fanii au putut observa zâmbetul larg al antrenorului. Este clar că cei doi se iubesc nespus de mult, iar familia pe care au creat-o este exact ceea ce și-a dorit Reghecampf.

Citește și:

Într-o altă fotografie, Laurențiu Reghecampf a surprins-o pe mama fiului său în timp ce se juca cu cel mic, iar alături sunt cei doi câini ai familiei. Momentele pline de iubire sunt imediat imortalizate de antrenor, iar internauții îi felicită pe cei doi îndrăgostiți, în secțiunea de comentarii.

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.