Setari Cookie-uri

George Buhnici, pus la zid de internauți! Declarațiile omului de televiziune sunt halucinante!

George Buhnici și-a surprins neplăcut comunitatea care îl urmărește, asta după ce a făcut câteva declarații cel puțin controversate.

George Buhnici a făcut câteva declarații cel puțin controversate, asta după ce a vorbit despre celulita și vergeturile femeilor de la plajă. Prezentatorul tv este cunoscut ca fiind un împătimit al unui stil de viață sănătos și un pasionat de tot ce ține de activitățile sportive, însă felul în care a vorbit despre fetele care nu merg la sală este de-a dreptul halucinant.

Aflat la un festival de muzică, George Buhnici a acordat un interviu pentru emisiunea Xtra Night Show, iar mărturisirile sale fac acum înconjurul internetului.

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a precizat omul de televiziune.

Citește și:

Mai mult, Buhnici nu s-a oprit aici și a vorbit și despre aspectul fizic al soției sale, comparând-o cu o minoră.

„Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a mai spus George Buhnici.

Un val de reacții negative a stârnit prezentatorul tv în mediul online, însă acesta nu a oferit nicio părere vizavi de declarațiile sale, până în momentul de față.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.