Setari Cookie-uri

Advertorial La 59 de ani, Dana Sota oferă „gratis” rețeta tinereții fără bătrânețe. Care sunt secretele?

Dana Sota este invitata lui Mihai Morar într-un nou episod „Fain & Simplu”, un „ghid gratuit” care oferă rețeta tinereții fără bătrânețe, atât la minte, cât și la trup.

„AȘA ARATĂ LA 59 DE ANI! Trebuie să vezi podcastul cu @danasota! Mi-am dorit tare mult un episod cu primul influencer autentic de beauty din România. Dana nu e plină de secrete și rețete minune. Ea însăși este secretul. Ea însăși este o minune de om. Tot ceea ce spune a încercat “pe ea”. Acest podcast este un manifest pentru feminitate, o conversație despre frumusețe fără bătrânețe, despre credința că se poate trăi frumos până la peste 100 de ani, despre grijă de sine, exercițiu, rutine și obiceiuri sănătoase. Un Podcast din care am înțeles de unde vine frumusețea.”, povestea Mihai Morar, la doar câteva ore după ce a înregistrat acest episod special.

Așa cum bine spune realizatorul podcastului, unul dintre cele mai apreciate proiecte din zona online, Dana Sota este un GURU în domeniul frumuseții, sfaturile ei fiind recepționate de peste 20 de ani de doamnele și domnișoarele care o urmăresc. Cumva, experiența, documentarea, aprofundarea au ajutat-o pe Doamna Beauty să descopere care sunt ingredientele care ne ajută să îmbătrânim frumos și cu rost.

„Am studiat în profunzime și în detaliu partea asta de beauty, de anti aging, de a îmbătrâni frumos. Dar cumva lucrurile rămăsese la suprafață, adică era vorba despre makeup, despre skin care, despre produse de îngrijire. Ce faci din afară pentru tine este foarte important, dar nu este nici pe departe totul.”.

Urmăriți întregul episod aici:

Poți vedea tot podcastul pe Youtube sau să îl asculți pe Spotify, Apple sau Google Podcasts.
Urmărește FAIN & SIMPLU pe FACEBOOK și INSTAGRAM.


Kudika
18 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.