Setari Cookie-uri

Iulia Vântur, mărturisiri neașteptate despre relația cu Marius Moga. Ce regrete are frumoasa blondină?

Iulia Vântur a avut o relație cu Marius Moga, însă cei doi și-au spus "Adio" după o perioadă scurtă de timp. Acum, artistul are o familie frumoasă, în timp ce Iulia Vântur și-a găsit liniștea în India, acolo unde se iubește cu Salman Khan. Totuși, blondina a vorbit despre trecutul său și despre lecțiile învățate de la foștii iubiți.

Iulia Vântur radiază de fericire, asta după ce vedeta și-a schimbat complet viața. După ce și-a găsit liniștea în India, fosta prezentatoare tv a început o carieră de succes, dar și-a găsit și dragostea care îi lipsea și pe care o aștepta atât de mult.

Iulia Vântur este rezervată în ceea ce privește viața sa amoroasă, însă, atunci când a fost cazul, ea a vorbit despre situația ei actuală. Vedeta este împlinită cu povestea de dragoste pe care o trăiește cu Salman Khan și spune că experiențele din trecut au ajutat-o să devină ceea ce este astăzi.

„Am iubit. Am rămas în relații foarte bune cu oamenii care au fost în viața mea. Nu mi-a părut rău pentru nicio relație. Am învățat din toate.", a spus artista pentru wowbiz.ro.

Citește și:

În ceea ce îl privește pe fostul ei iubit, Marius Moga, blondina îi este recunoscătoare pentru momentele frumoase petrecute împreună și spune că a învățat de la el să fie mult mai creativă.

"Marius e un special, foarte creativ, asta m-a fascinat la el. E un om de la care am învățat multe, am crescut mult. Alături de astfel de oameni, creativitatea mea explodează. M-a inspirat mult. Poate că l-am inspirat și eu.[...]

Marius e un om curajos, crede în visurile lui și nu renunță niciodată. Nu îmi pare rău că s-a terminat. S-a terminat atunci când trebuia”, a mai explicat blondina, pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.