Setari Cookie-uri

Filme erotice: Filme pline de romantism 2022

Iată 5 filme erotice pe care trebuie să le vezi cu persoana iubită în 2022!

Atunci când vrei să ai parte de o seară romantică în cuplu, ar fi bine să alegi filmul potrivit. Dacă nu știi exact care sunt gusturile partenerei tale, dar ai observat de-a lungul timpului că îi plac poveștile spectaculoase de dragoste, atunci alege să vizionezi unul dintre aceste 5 filme pe care ți le-am recomandat. Iată lista!

Malena

Fiind un film de comendie-dramă romantică, regizat și scris de Giuseppe Tornatore în 2000, dintr-o poveste de Luciano Vicenzoni, Malena aduce în prim plan două nume mari ale cinematografiei: Monica Bellucci și Giuseppe Sulfaro. Acest film spune povestea unei fete frumoase care locuiește împreună cu tatăl ei într-un orășel sicilian de pe malul mării. Tânăra din Castelcuto își așteaptă soțul ,înrolat în armată de puțin timp, să se întoarcp de pe frontul african. Renato Amoroso se îndrăgostește de Malena, iar de atunci viața ei este supusă unei provocări.

Citește și:

Filmul a câștigat Marele Premiu la Festivalul de Film Cabourg din 2001.

Galeria inimilor frânte

Un film care surprinde o comedie romantică din anul 2020 este Galeria inimilor frânte, regizată de Natalie Krinsky. Acesta prezintă viața lui Lucy, o tânără care cunoaște suferința în dragoste. De-a lungul anilor, ea a tot adunat suvenire care să o țină captivă emoțional în fosta relație cu Max. Pe parcursul filmului, protagonista se prezintă vulnerabilă și suferindă, iar doar cu ajutorul prietenelor sale reușește să iasă din casî. Printr-un concurs, ea îl cunoaște pe Nick, un băiat pe care îl va întâlni de nenumărate ori.

S-a născut o stea

Un film de tip musical care te va ține în suspans până în ultimul moment! „S-a născut o stea” a fost lansat pe piața cinematografică în 2018, sub producția și regia lui Bradley Cooper. Acesta este un remake al filmului din 1937 cu același nume. În cadrul creației cinematografice puteți viziona nume mari precum Cooper, Lady Gaga, Andrew Dice Clay, Dave Chapelle și Sam Elliott. La baza poveștii stă un cântăreț de muzică country alcoolic (Cooper) ce descoperă și se îndrăgostește de o solistă tânără (Gaga).

Citește și:

Scenariu după happy end

„Scenariu pentru happy end (Silver Linings Playbook)” este un film american de comedie-dramă din 2012, scris și regizat de David O. Russell. Filmul s-a bazat pe romanul din 2008 al lui Matthew Quick, The Silver Linings Playbook. La bază este vorba despre un fost profesor de liceu care a petrecut 4 ani într-o clinică pentru boli nervoase, după ce a fost înșelat de soția lui, Nikki. La externare, el se mută cu părinții lui, dorindu-și enorm să o recucerească pe fosta parteneră de viață.

Vorbește cu ea

„Vorbește cu ea” este o dramă spaniolată, scrisă și regizată de Pedro Almodovar. Actorii întâlniți sunt Javier Cámara, Darío Grandinetti, Leonor Watling, Geraldine Chaplin și Rosario Flores. Lansat în 2002, filmul urmărește doi bărbați cu o prietenie ciudată, ambii având grijă de femei care sunt în comă.

Citește și:

Filmul a fost extrem de apreciat de critici și a primit o mulțime de premii precum BAFTA pentru cel mai bun film în limba engleză și Globul de Aur pentru cel mai bun film în limba străină, în timp ce Almodóvar a câștigat Premiul Academiei pentru cel mai bun scenariu original. Acum este considerat în general unul dintre cele mai bune filme din anii 2000.

Sursă foto prima pagină: Mariia Korneeva/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.