Setari Cookie-uri

Amna, analize și investigații în Turcia pentru fiul ei. Boala de care suferă David i-a schimbat complet stilul de viață

Amna a mers în Turcia cu fiul ei, David, pentru a afla care este boala de care suferă cel mic. După mai multe investigații și analize, artista a primit diagnosticul, iar acum fiul ei se află sub tratament.

Amna este o mămică extrem de grijulie, iar fiul ei, David, reprezintă prioritatea numărul 1 pentru ea. Astfel, vedeta s-a îngrijorat destul de tare atunci când cel mic răcea puternic, în repetate rânduri și era nevoit să fie sub atenta observație a medicilor.

Amna a mers cu David la diverse consultații și investigații pentu a afla care este cauza pentru care se îmbolnăvește atât de des, însă răspunsul l-a găsit la medicii de peste hotare. Artista a mers în Turcia, acolo unde fiul ei a fost atent examinat, iar într-un final, medicii de acolo i-au pus diagnosticul, astm declanșat din cauza unei alergii la ciocolată.

”Ne-am întors din Turcia. Am descoperit cu astm pe bază de alergii care nu ne dădea pace și nu înțelegeam ce se întâmplă. Am făcut niște investigații și în țară, de-a lungul anilor răcea foarte puternic și nu înțelegeam de ce... I s-a activat acest astm pe bază de alergii, dar era alergic la ciocolată. Dimineața mânca cereale cu ciocolata, mânca foarte des ciocolată”, a povestit artista în podcastul lui Cătălin Măruță.

Citește și:

Amna este mai liniștită acum știind că fiul ei se află sub tratament, iar starea lui de sănătate s-a schimbat în spre bine. David a înțeles că este important să respecte regimul alimentar și că trebuie să meargă peste câteva luni, din nou, la control.

”Acum suntem sub un tratament de 7 luni de zile, vom merge la control și vom fi bine cu siguranță”, a mai zis Amna.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.