Setari Cookie-uri

Lorena Buhnici sare în apărarea soțului ei! Cum a explicat soția lui Buhnici declarațiile controversate?

Lorena Buhnici a postat câteva explicații în legătură cu scandalul în care soțul ei, George Buhnici, se află. Jurnalista îi ia apărarea lui Buhnici și spune că informațiile au fost scoase din context.

George Buhnici a stârnit un val de reacții negative în urma declarațiilor controversate pe care le-a făcut în ultimul său interviu. Omul de televiziune a vorbit despre corpurile femeilor care vin la plajă și a sexualizat minorele, făcând o comparație, cel puțin ciudată, cu soția sa.

"Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a spus George Buhnici, în interviul pentru Xtra Night Show.

Citește și:

Mai mult, el a spus că este norocos că Lorena, soția sa, are un corp asemenea unei minore: "şanşa vieţii mele e o soţie care arată ca o minoră".

Pe paginile de socializare ale soților Buhnici s-au strâns sute de comentarii negative, iar toată lumea se aștepta la o reacție din partea celor doi. Iată că Lorena Buhnici a venit către publicul său cu o postare, pe care ulterior a și șters-o. Soția lui George Buhnici a sărit în apărarea partenerului ei de viață și a spus că declarațiile au fost scoase din context.

"Un interviu în care informaţia clară a fost scoasă din context a dus la „priceperea” unor oameni de a ataca şi de a arăta cu degetul. Da, avem un număr mare de obezi (copii şi adolescenţi) în ţara asta şi cineva (soţul meu) a spus-o mai direct… la televizor. Când spun medicii nu mai facem postări în social media şi nici nu mai criticăm. De fapt, nici nu auzim!

Citește și:

    Cât despre ideea de misogin… cred că mulţi nu au aflat definiţia corectă. Las un link către… subiectul corect… ca să puteţi dormi liniştite/liniştiţi la noapte”, a scris Lorena Buhnici pe InstaStory, potrivit click.ro.


    Vizionare placuta


    Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.