Setari Cookie-uri

Cristina Cioran și-a sărbătorit fetița! Micuța Ema a împlinit un an, iar vedeta i-a adresat o urare specială

Cristina Cioran a devenit mamă anul trecut, iar de atunci viața sa s-a schimbat radical. Actrița a trecut prin momente dificile atunci când cea mică s-a născut prematur, la doar 7 luni, însă acum își poate strânge fericită micuța în brațe.

Viața Cristinei Cioran a căpătat o altă nuanță de când a devenit mamă. Micuța Ema a făcut-o pe actriță să vadă lumea cu alți ochi și să își dea seama care sunt cu adevărat lucrurile importante.

Pe data de 18 iulie 2021, Cristina Cioran a născut o fetiță mult dorită, însă nimeni nu se aștepta ca cea mică să vină atât de devreme pe lume. Fiica actriței s-a născut la doar 7 luni și a fost nevoie ca ea să rămână în spital, până în luna septembrie. În tot acest timp, Cristina Cioran s-a rugat pentru sănătatea micuței și i-a îndemnat și pe urmăritorii ei de pe social media să facă același lucru.

Din fericire, totul a fost bine, iar micuța Ema a demonstrat că este cu adevărat o luptătoare. La un an de la venirea fetiței pe lume, Cristina Cioran a postat un mesaj emoționant pentru cea care a i-a adus cel mai frumos rol în viață, acela de mamă.

Citește și:

"Acum un an se năștea Ema, puțin prea devreme, dar deloc întâmplător!
La mulți ani, iubita mea fetiță minunată! Îți mulțumesc pentru faptul că ai rabdare cu mine! ❤️”, a scris Cristina Cioran pe pagina sa de Instagram.

Botezul a avut loc luna trecută

Botezul micuței a avut loc luna trecută, asta pentru că actrița și partenerul ei de viață au vrut să se asigure că Ema este într-o stare perfectă pentru acest pas.

"A fost foarte frumos, extrem de emoționant pentru mine. M-a luat o emoție în biserică și nu m-a mai părăsit până nu s-a terminat. Am fost la preotul Vasile Ioana, preotul meu de suflet. Bineînțeles că și el m-a emoționat. A fost foarte frumos, slujba a fost foarte frumoasă.

Ema a fost extrordinară. Nu a plâns absolut deloc, a râs toată slujba. Ne și gândeam de ce nu zice nimic, înseamnă că i-a plăcut totul. Îmi spunea cineva, în timp ce o îmbrăcam după botez, că trebuie să plângă ca să meargă bine. Am zis că nu, nu, lasă”, a zis Cristina Cioran, potrivit spynews.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.