Setari Cookie-uri

Noul sezon Mireasa se anunță a fi unul plin de surprize inedite! Uite în ce locație vei putea urmări cele mai frumoase povești

Noul sezon Mireasa se anunță a fi unul plin de surprize inedite, iar noua locație de unde Simona Gherghe va prezenta emisiunea este una cu totul și cu totul specială.

Sezonul 6 al emisiunii Mireasa se anunță a fi unul cu totul deosebit, asta pentru că locația se schimbă într-un loc în care poveștile de iubire prind contur, departe de locurile natale.

Se pare că producătorii emisiunii au pregătit o surpriză pentru toți cei care doresc să se înscrie în mult iubitul show matrimonial, astfel că, din sezonul cu numărul 6, emisiunea Mireasa va fi transmisă live din Turcia. Simona Gherghe este cea care va prezenta poveștile de iubire ale concurenților, dar și intrigile care se vor naște pe tărâmurile pline de mister ale Turciei.

Giovana și Sese au câștigat sezonul 5

Sezonul 5 al emisiunii Mireasa s-a terminat cu desemnarea cuplului câștigător, iar publicul i-a votat pe Giovana și Sese. Cei doi tineri îndrăgostiți au plecat acasă cu titlul de câștigători, dar și cu 40.000 de euro, bani ce îi vor ajuta să pășească cu dreptul în noua viață de proaspeți căsătoriți.

Citește și:

"În această zi curată, vreau să știi că tu mi-ești tot! Lângă tine am învățat să iubesc cu adevărat. Suflet bun și minunat, acum am tot ce îmi doresc! Iar pentru asta, îți mulțumesc. M-am îndrăgostit orbește, iar iubirea noastră crește. Ziua asta-i luminată, mă simt binecuvântată. Visele ni se împlinesc: eu îți voi deveni soție. Vreau să știi că te iubesc! Și mai vreau să știi ceva: pentru o viață sunt a ta!“, i-a promis Giovana lui Sese, în marea finală.

"Acum, că suntem aici, visul mi s-a împlinit: să fii tu familia mea și eu o să te iubesc toată viața. Voi fi sprijinul tău mereu, și la bine, dar și la greu (…)“, i-a declarat Sese jumătății sale.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.