Setari Cookie-uri

Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit în secret? Detaliul care i-a pus pe gânduri pe internauți! Schimbari de ultim moment!

Pepe și Yasmine Ody sunt mai fericiți ca niciodată, iar urmăritorii celor doi abia așteaptă să îi vadă pășind împreună în fața altarului. Totuși, un detaliu i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiți și se pare că s-ar fi căsătorit în mare secret.

Pepe și Yasmine Ody sunt mai fericiți ca niciodată, iar venirea pe lume a micuțului lor le-a adus multă împlinire și le-a sudat relația. Urmăritorii celor doi abia așteaptă să îi vadă pășind în fața altarului, însă Pepe a declarat în urmă cu ceva timp că și-ar dori ca acest pas să fie făcut o dată cu botezul fiului său.

Totuși, un detaliu i-a pus pe gânduri pe internauți, care s-au grăbit imediat să spună că artistul și partenera sa de viață s-au căsătorit în secret, asta după ce Yasmine și-a schimbat numele pe Instagram. Astfel, dacă în urmă cu 2 zile, iubita lui Pepe se numea YasmineOdy pe social media, acum, ea și-a schimbat username-ul în YasminePascu.

În plus, nimic nu este întâmplător, pentru că iubita artistului a făcut acest gest chiar de ziua de naștere a lui Pepe, dovadă că iubirea dintre cei doi este mai puternică ca niciodată.

Citește și:

Nici Pepe nu a ezitat să își împartă fericirea cu internauții, asta pentru că el a distribuit mai multe fotografii de la ziua sa, acolo unde cele două fete ale sale, Rosa și Maria, dar și cea care l-a făcut tătic pentru a treia oară au fost prezente și pregătite să îi facă o surpriză de proporții.

Iubita lui Pepe a primit inelul?

Potrivit spynews.ro, Yamine ar fi fost văzută la mare purtând un inel de logodnă pe mâna stângă, însă cei doi nu au oferit niciun răspuns până în prezent cu privire la căsătorie.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.