Setari Cookie-uri

Alexandru Arșinel a fost internat într-un cămin de bătrâni, după ce a avut o cădere psihică

Familia lui Alexandru Arșinel a fost nevoită să ia o decizie dificilă în ceea ce îl privește pe marele actor. Maestrul Arșinel ar fi avut o cădere psihică, iar cei dragi s-au hotărât să îl interneze într-un azil pentru a beneficia de toată atenția și îngrijirea medicală necesară.

Alexandru Arșinel a fost internat într-un azil de bătrâni, susține cancan.ro, asta după ce marele actor ar fi suferit o cădere psihică și ar fi slăbit multe kilograme. Familia actorului a luat această decizie pentru a se asigura că Arșinel are parte de toată atenția și îngrijirea necesară.

"A fost găsit căzut și nu părea a mai fi în toate facultățile mintale. Era piele și os și plin de vânătăi. Este grav, abia vorbește și are multe probleme fizice. În plus, starea lui se înrăutățește în ciuda tratamentelor”, susțin sursele cancan.ro.

Familia Maestrului Arșinel nu a făcut nicio declarație până în acest moment.

Starea de sănătate a actorului s-a înrăutățit treptat

Alexandru Arșinel a început să se simtă tot mai rău din a doua jumătate a anului trecut, iar în noiembrie 2021, acesta a fost operat la inimă. Atunci, medicii i-au montat un stent, dar și un stimulator cardiac.

Citește și:

„Eu fac bine și întotdeauna mi-a făcut plăcere să spun bine. Deși, de la o vreme nu mai fac chiar atât de bine. Și cu pandemia, și cu niște internări, care mi-au dat de gândit. Nu sunt prea entuziasmat de felul cum mă mișc”, spunea îndrăgitul actor în cea mai recentă declarație pentru presă.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.