Setari Cookie-uri

Alexandra Stan dă cărțile pe față și spune care este adevăratul motiv pentru care își editează pozele

Alexandra Stan dă cărțile pe față și vorbește despre motivul pentru care își editează pozele de pe social media. Nimeni nu s-ar fi gândit la așa ceva!

Alexandra Stan este cunoscută pentru fotografiile sale extrem de provocatoare, pe care le postează pe rețelele de socializare. Vedeta are parte de multe comentarii pozitive, dar, ca oricare alt artist, și de critici. Cu toate acestea, vedeta le arată de fiecare dată internauților că se simte bine în pielea ei și continuă să pozeze exact așa cum îî place.

Totuși, în mijlocul scandalului mediatic ce s-a creat în jurul declarațiilor controversate a lui George Buhnici, Alexandra Stan a ieșit în față și și-a deschis sufletul în fața urmăritorilor săi. Frumoasa artistă a postat câteva imagini unde vergeturile sale sunt vizibile și a vorbit despre faptul că, în majoritatea timpului, aceasta își editează pozele.

„Îmi editez pozele foarte des! Recunosc că îmi place să mă amăgesc cu imaginea mea «perfectă». [...]

Citește și:

Nu am mai fost la sală de foarte mult timp. Nu sunt mândră de asta, dar nici nu mă judec prea aspru. Nimeni nu ar trebuie să se agreseze emoțional sau psihologic pentru asta”, a scris artista pe pagina sa de socializare.

Alexandra Stan spune că este important pentru toată lumea să facă sport, însă nu neapărat pentru a arăta ca în revistă, ci pentru a ne menține sănătoși.

„În același timp, da, este foarte important să facem sport. Eu mă resimt dacă nu fac o perioadă mai lungă. Așa că hai să mergem la sală sau să facem sport acasă, în parc etc.! Și să mâncăm sănătos! Hai să fim toți sănătoși!”, a mai scris cântăreața pe InstaStory.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.