Setari Cookie-uri

Mesajul emoționant al unui tânăr medic din Brașov pentru George Buhnici

Un medic de pe secția ATI din Brașov i-a scris câteva rânduri lui George Buhnici, în contextul în care omul de televiziune a declarat că el vine la mare pentru a vedea trupuri perfecte, fără celulită și vergeturi.

Social media abundă zilele acestea de comentarii, păreri și analize asupra declarațiilor controversate pe care George Buhnici le-a făcut în legătură cu aspectul fizic al femeilor care vin la plajă, dar și asupra comparației soției sale cu o minoră.

Un tânăr medic de pe secția ATI din Brașov a publicat pe pagina sa de Instagram câteva cuvinte despre ceea ce înseamnă cu adevărat respectul și iubirea unui bărbat față de o femeie. Amin Zahra, medicul care a primit mii de aprecieri pentru postarea sa, a scris că pentru o mamă nimic nu este mai important decât sănătatea propriului copil, iar transformările prin care trece o femeie care dă naștere merită fiecare imperfecțiune întipărită ulterior pe corpul său.

"Domnule Buhnici, v-aș lua cu mine într-o maternitate să vedeți prin câte chinuri trece o gravidă după nouă luni de sarcină.

Citește și:

Să vedeți cu ce cicatrici rămân!

Dar nimic nu mai contează în ochii mamei și a proaspătului tătic, decât conexiunea care se crează între ei în momentul în care își țin în brațe copilul.

Pentru acești părinți, singurul gând este… Copilul lor să fie sănătos!

Mama mea a născut cinci copii, iar corpul ei a suferit modificări perfect normale!

Imperfecțiunile pe care le-ați înșiruit le are și mama mea și cu siguranță multe femei.

Pentru ea nu a fost mai importantă pielea imperfectă, dar atât de perfectă în ochii tatălui meu, ci fericirea pe care au avut-o la venirea noastră pe lume.

Și sacrificiul ei nu s-a oprit aici. Dacă ar fi mers zi de zi la “săliță” cu siguranță nu ar mai fi putut să petreacă timp cu noi și să ne îndrume atât de frumos.

Citește și:

Mândria, satisfacția ei nu stă într-un corp perfect lucrat, fără vergeturi.

Bucuria ei suntem noi: Un doctor, o profesoară de fizică, un programator, o arhitectă și un copil care își face viitorul ghidat de părinți și de frații lui.", a scris medicul pe pagina sa de socializare.

Mai mult, medicul de la ATI a făcut referire și la situațiile de viață, atât de reale și de întâlnite în toate spitale, de care, din păcate, mulți dintre noi nu suntem conștienți. Acestea sunt adevărate tragedii, însă, până nu ajungem să fim în acel punct al vieții, cu greu ne dăm seama de lucrurile cu adevărat importante.

"Te-aș lua cu mine într-o secție de Terapie Intensivă să vezi cum se roagă un bărbat adevărat pentru soția lui, să mai fie lângă el, cu toate bolile și cicatricile din lume. Cam despre asta este iubirea!!! Sunt un om realist și nu sunt fan political correctness, dar unele subiecte sunt de neatins.", a mai scris medicul.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.