Setari Cookie-uri

Cum se înțelege fiica Andreei Marin cu Adrian Brâncoveau? Ce mărturisiri a făcut vedeta, din intimitatea familiei sale?

Andreea Marin iubește mai puternic ca niciodată, iar împreună cu Adrian Brâncoveanu formează o pereche perfectă. Totuși, importantă este și părerea fiicei vedetei, iar Andreea Marin a dezvăluit cum se înțeleg, de fapt, Violeta și partenerul său de viață.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au o relație stabilă și foarte frumoasă, iar cei doi își fac planuri de viitor împreună. Cu toate acestea, părerea Violetei, fiica Andreei Marin, este foarte importantă, iar relația dintre ea și partenerul de viață al prezentatoarei tv a contat în bunul mers al lucrurilor din casă.

Vedeta a dezvăluit că Violeta și Adrian Brâncoveanu se înțeleg foarte bine și că au o relație deschisă, unde nu există secrete.

''Suntem foarte deschiși unii cu alții, iar noi, maturii, nu ținem secrete unul față de altul, deci nu e cazul, deși ea poate mai încearcă. Da, ei se înțeleg foarte bine, asta nu înseamnă însă o complicitate prin care să ne ocolim reciproc, când îi convine unuia dintre noi. Nu suntem adepții acestui mod de a acționa, nu credem în el decât atunci când punem la cale surprize frumoase pentru unul sau altul dintre noi.'', a declarat Andreea Marin, scrie viva.ro.

Citește și:

Regulile impuse de Andreea Marin

Andreea Marin a fost dintotdeauna discretă în ceea ce privește viața familiei sale, iar pe fiica sa a ținut-o departe de presă. Vedeta i-a stabilit câteva reguli fiicei sale, despre care însă nu vrea să vorbească prea mult. Cu toate acestea, limitele există, iar pe lângă relația mamă-fiica, cele două sunt și prietene apropiate.

''Nu voi intra în detalii, prefer să rămână ale noastre, dar ca să răspund direct, da, există limite. Nu putem face tot ce ne trece prin cap, fără să ne pese de ideea de responsabilitate. De conștiință. De respect față de cei din jur. Libertatea înseamnă să zbori, dar să respecți și limitele celorlalți.", a mai adăugat vedeta.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.