Setari Cookie-uri

Advertorial Mihai Morar, declarație emoționantă: ”Marius Tucă e unul dintre bărbații care m-a crescut. Și i-am spus asta.”

Mihai Morar și Marius Tucă au o relație despre care puțină lume știe. Realizatorul podcastului „Fain & Simplu” și-a construit bazele în jurnalism urmărindu-l pe cel despre care spune că „a  reinventat presa din România”.

„UN PODCAST DESPRE LIBERTATEA OMULUI. Marius Tucă la Fain & Simplu. Omul care i-a cunoscut pe toți conducătorii României de după Revoluție vorbește cu sânge rece despre România ultimilor 30 de ani. Ziaristul cu suflet de poet descrie schimbarea lumii de la “omul care citea ziarul în metrou” la “algoritmul care hotărăște ce vezi, ce auzi, ce citești”. Timidul care lovea cu toporul în invitați dezvăluie cine conduce lumea și cine (nu) conduce România.”, povestește Mihai Morar despre cel mai recent episod de podcast Fain & Simplu.

A reinventat presa din România. A fost piatra tare pentru cei mai puternici ai momentului. A adus milioane de cărți în casele românilor. Iar acum, oferă Marius Tucă Show la Mihai Morar.
Peste 33 de ani de presă, introducerea noțiunii de breaking news, sute de interviuri cu cei mai importanți oameni ai momentului. Sunt câteva dintre reperele celui care este efectiv un etalon al presei românești – Marius Tucă. Un personaj care a depășit sfera televiziunii și a devenit un adevărat formator de opinie și un generator de schimbări sociale.

Cine nu își amintește celebrele interviuri cu liderii minerilor, în tabăra acestora, sau scandalul Lewinsky în varianta autohtonă, cu Rona Hartner? Sunt doar câteva dintre momentele în care Marius Tucă a dus presa din România mult mai departe decât fusese vreodată. Și i-a inspirat și pe alții.

Ce l-a motivat pe cel care se caracterizează drept un naiv timid și care este universul său astăzi aflăm dintr-un interviu cât un manual de jurnalism, la Fain și Simplu, cu Mihai Morar.

„Ultimul invitat din acest sezon de podcast este unul dintre oamenii de la care am învățat meserie, fără ca el să știe. Marius Tucă e unul dintre bărbații care m-a crescut. Și i-am spus asta. E un podcast-obligatoriu pentru mine și un episod-testament despre libertatate.”, conchide Mihai Morar.

CUT-uri punctuale: https://we.tl/t-JzGLiG6Xyw

Urmăriți întregul episod aici:

Poți vedea tot podcastul pe Youtube sau să îl asculți pe Spotify, Apple sau Google Podcasts.
Urmărește FAIN & SIMPLU pe FACEBOOK și INSTAGRAM.

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.