Setari Cookie-uri

Monica Tatoiu, la cuțite cu Cătălin Măruță, de peste 10 ani. Vedeta nu vrea să îl ierte pe Măruță, după ce i-a făcut o farsă

Monica Tatoiu nu mai vorbește de peste 10 ani cu Cătălin Măruță și i-a refuzat toate încercările de împăcare.

Monica Tatoiu nu uită și nici nu iartă, drept pentru care vedeta nu vrea nici în prezent să se împace cu Cătălin Măruță, după ce acesta i-a făcut o farsă acum mulți ani.

Prezentatorul tv a invitat-o în emisiunea ea pe Monica Tatoiu, însă aceasta a refuzat imediat, declarând că nu are ce să vorbească cu soțul Andrei. În ediția de joi, 21 iulie, Măruță a spus în direct că o așteaptă pe femeia de afaceri la Sosurile Iuți pentru a îngropa securea războiului.

„L-am cunoscut atunci pe soțul ei. Am alergat când l-am văzut. Doamna Tatoiu era prietena noastră. Îmi era dragă, venea… Crede-mă că a fost cu urmărire. Nu pot să zic. Nu mai dăm, doamna Tatoiu. Poate veniți mâine dumneavoastră la sosurile picante”, a spus Cătălin Măruță, în emisiunea sa de la ProTV.

Citește și:

Farsa respectivă nu a mai fost niciodată difuzată la televizor. Mara Bănică a sunat-o imediat pe Monica Tatoiu și a încercat să o îmbuneze pentru a se împăca cu Măruță.

„La mine e o chestie: primești 100%. Eu am încredere în oameni. Mara m-a sunat ieri, imediat după emisiune. Ce i-am spus Marei e următorul lucru: eu când dau delete, e delete. Eu am în familie oameni cu care nu vorbesc de zeci de ani.

Ca să te cerți trebuie energie, iar energia s-a scumpit. I-am spus Marei, fac interviu cu ea, la mine acasă. O primesc oricând. Sunt prea bătrână să îmi pierd timpul să explic oamenilor unde greșesc. Errare humanum est, perseverare diabolicum (n.r.: traducere din latină: A greși e omenește, a persevera în greșeală e diabolic)”, a declarat Monica Tatoiu pentru Fanatik.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.