Setari Cookie-uri

Irina Deaconescu, mesaj dur pentru toți cei care se simt deranjați de țipetele copiilor în avion

Irina Deaconescu a postat un mesaj dur pentru toți aceia care se simt deranjați de țipetele copiilor în avion. Vedeta le-a sugerat să își vadă de treabă, dacă nu o pot ajuta pe mamă, care și așa este depășită de situație.

Irina Deconescu este o mămică tânără și grijulie cu cele două fetițe ale sale. Chiar dacă are copii mici, vedeta nu uită nici de fanii ei, drept pentru care ea interacționează de fiecare dată cu urmăritorii de pe Instagram.

Irina Deaconescu le vorbește adesea internauților despre viața de mămică cu doi copii mici și le povestește experiențe din viața de zi cu zi. Recent, vedeta le-a vorbit celor care o urmăresc pe rețelele sociale despre momentul în care copiii mici urlă și plâng necontrolat, în timpul unui drum cu avionul.

Îndrăgita vloggeriță și-a exprimat părerea directă despre cei care se simt deranjați atunci când copiii plâng în avion, asta după ce Irina Deaconescu a citit comentariile internauților lăsate la un clip de la TikTok.

Citește și:

„M-am enervat puțin pe TikTok azi. @ciobanoo a postat un clip în care se aud urlete puternice de bebeluș în avion. Nici mie nu îmi place când plâng copii în avion, mai ales ai mei. Pe lângă faptul că îți pare rău de copilul tău, pentru că e speriat și nu înțelege ce se întâmplă cu el, mai ai și toți ochii ațintiți pe tine și te simți mega stânjenit. (...) În cele mai multe cazuri nu ai ce să-i faci. (...) Problema mea nu e cu ce a postat @ciobanoo, că înțeleg gluma, dar comentariile ...”, a mărturisit Irina Deaconescu, pe InstaStory.

Vedeta le recomandă celor care sunt deranjați de plânsetele copiilor să își vadă de treaba lor, dacă nu o pot ajuta pe mamă. Irina Deaconescu spune că oricum părinții se simt stânjeniți în acele momente și că privirile pline de reproș aruncate spre ei nu folosesc la nimic.

Citește și:

„N-ai cum să nu zbori cu un copil când trebuie să-l duci dintr-un loc în altul, că nu-l poți trimite cu pluta pe apă. Totodată, dacă vrei zbor fără copilași, ia-ți avion privat ceva. (...) E nevoie de puțină empatie pentru oamenii din jur și mai ales pentru niște copii/bebeluși care nu își pot controla emoțiile. Mă repet: nimănui nu-i place să audă urlete, dar vă spun eu în calitate de părinte că n-ai ce-i face dacă vrea să urle. Data viitoare când auziți un copil/bebeluș că urlă isteric puteți să întrebați părintele dacă are nevoie de ajutor și dacă nu are, întoarce privirea, pune căștile în urechi și gura.”, a mai spus tânăra mămică.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.