Setari Cookie-uri

Ce a făcut Smiley cu primii bani câștigați? Viața i-a oferit o lecție la care nu se aștepta

Smiley a vorbit despre parcursul pe care l-a avut de făcut până la succesul din prezent, dar și pe ce a cheltuit primii bani câștigați. Ulterior, viața i-a dat o lecție la care nu se aștepta.

Smiley este astăzi unul dintre cei mai îndrăgiți și urmăriți artiști de la noi. Totuși, drumul până la succesul din prezent a fost unul lung și presărat cu multe încercări. Pasiunea pentru muzică l-a ajutat pe Smiley să răzbată, astfel că acum artistul se poate bucura de tot ceea ce viața îi oferă.

Cu toate că și-a dorit cu orice preț să facă muzică, Smiley abia a așteptat primii bani câștigați din piesele sale. El a povestit cum a investit acei bani într-o pereche de încățări, pe care ulterior i-a și uitat în sala de fitness unde se antrena.

„O pereche de adidași originali. Pfff, cât de mult mi i-am dorit! Au costat o grămadă, mai mult decât ar fi trebuit să dau eu pe o pereche de încălțări. Dar mi-am făcut damblaua. Și ca să îmi și primesc lecția de viață, i-am uitat la sală, după un antrenament, chiar în primele zile de purtare”, a declarat cântărețul pentru VIVA!.

Citește și:

Acum a învățat cum să își gestioneze cu răspundere banii, însă Smiley recunoaște că nu îi trebuie prea mult pentru a fi fericit. Artistul se bucură de lucrurile simple și nu dă bani pe extravaganțe, așa cum fac majoritatea vedetelor.

„Nu-mi trebuie multe ca să fiu fericit, dar mai și cheltui aiurea, după cum îmi mai spun apropiații din când în când. Eu niciodată nu mi-am dorit vacanțe exotice, ceasuri scumpe, nu am avut bucurii din aceste lucruri, eu mi-am dorit să fac muzică, să trăiesc din asta și să creez un spațiu în care să poată veni oricând să cânte și să înregistreze oameni ca mine. Pentru cine nu simte ca mine poate părea că eu cheltui aiurea”, a mărturisit artistul, pentru sursa de mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.