Setari Cookie-uri

Olena Zelenska, protagonista celei mai noi ediții Vogue. Prima doamnă a Ucrainei a pozat pe front și a vorbit despre război

Olena Zelenska a realizat un pictorial pentru cel mai nou număr al revistei Vogue, iar fotografiile realizate pe front, dar și alături de soțul ei, o înfățișează pe Prima Doamnă a Ucrainei ca fiind un simbol al femeii puternice care luptă pentru familie, pace și libertate.

Cel mai nou număr al revistei Vogue vine cu un pictorial impresionat, în care Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska se află în prim plan. Înfățișând imaginea femeii puternice, care luptă pentru întregirea familiei, pentru pace și libertate, soția lui Vladimir Zelenski a captat privirile milioanelor de internauți care au vizualizat fotografiile.

În pozele făcute de cei de la Vogue, Olena Zelenska este surprinsă alături de soțul ei, ținându-se de mână, luptând pentru același scop până la sfârșit, dar și printre arme, fiind un model al femeii neînfricate, pentru care frica reprezintă doar un motiv de a merge mai departe.

„Nu există un scenariu pentru primele doamne în timpul războiului, așa că Olena Zelenska îl scrie pe al ei. Soția președintelui ucrainean a preferat întotdeauna să rămână în culise, în timp ce soțul ei, un comedian devenit politician a cărui președinție poate încă determina soarta lumii libere, a strălucit în lumina reflectoarelor. Dar de când Rusia a invadat Ucraina pe 24 februarie, Zelenska s-a trezit brusc în centrul scenei”, începe articolul din revista Vogue.

Pe pagina de Instagram a revistei a fost publicat și un scurt clip de la pictorialul realizat, acesta fiind coordonat de celebra fotografă Annie Leibovitz.

„După Bucha am înţeles că era un război menit să ne extermine pe toţi. Un război de exterminare.”, a declarat Olena Zelenska. Prima Doamnă a Ucrainei a vorbit despre perioada în care ea și copiii ei au trebuit să stea departe de Vladimir Zelenski, dar și de părinții ei, din motive de securitate. În tot acest timp, ea a făcut teme cu copiii ei, în vârstă de 9 și 18 ani și a citit "1984" de George Orwell. O dată cu apariția publică a lui Jill Biden în Ucraina, pe 8 mai, Olena Zelenska și-a făcut din nou apariția în spațiul public.

„Mă simt izolată. Nu pot vizita liber ceea ce vreau să vizitez. În zilele noastre, să mergi la cumpărături este un vis care nu poate fi realizat. Este o sarcină dificilă pentru că simţi în mod constant această povară a responsabilităţii”, a mai spus Zelenska.

La rândul lui, și Vladimir Zelenski a vorbit despre perioada dificilă prin care poporul său trece, dar și despre cum alte dificultăți cu care s-a confruntat omenirea par lucruri atât de mici în fața dezastrului produs de un război.

„Voi fi foarte sincer şi poate nu foarte diplomat: Gazul nu este nimic. Covidul nu este nimic atunci când îl compari cu ceea ce se întâmplă în Ucraina. Încearcă doar să-ţi imaginezi că lucrurile despre care vorbesc se întâmplă cu casa ta, cu ţara ta. Te-ai mai gândi la preţurile la gaz sau la preţul energiei electrice? Bătălia trece dincolo de Ucraina. Luptăm pentru lucruri care s-ar putea întâmpla în orice ţară din lume. Dacă lumea permite ca acest lucru să se întâmple, atunci nu îşi susţine valorile. De aceea, Ucraina are nevoie de sprijin – sprijin semnificativ”, a spus Zelenski.


Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.