Setari Cookie-uri

Poza care a cucerit internetul! Familia - Răzvan Simion și-a surprins fanii cu o imagine în care este alături de Dalina Răducan

Răzvan Simion și Dani Oțil se află în aceste momente la mare, acolo de unde prezintă matinalul de la Antena 1. Cei doi au pozat alături de partenerele lor de viață, iar Răzvan Simion a scris un mesaj special.

Răzvan Simion și Dani Oțil prezintă matinalul de la Antena 1 la mare, acolo unde s-au mutat pentru următoarea perioadă. Însă, cei doi prezentatori tv nu sunt singuri, ci alături de partenerele lor de viață, Daliana Răducan și Gabriela Prisăcariu.

Dacă Dani Oțil a fost cel care și-a anunțat fanii de pe Instagram că pleacă la mare cu Gabriela Prisăcariu, micuțul Tiago și un portbagaj plin de bagaje, Răzvan Simion a venit cu iubita sa, Daliana Răducan, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Matinalii și iubitele lor se distrează de minune împreună, la Olimp, acolo unde voia bună este la ea acasă. Recent, Răzvan Simion a postat o fotografie în care este înfățișat alături de Daliana, dar și de Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu. El a scris în dreptul fotografiei sale: "Familia", drept pentru care aprecierile au curs într-un număr mare pe pagina sa de socializare.

Citește și:

Răzvan Simion și Dani Oțil prezintă aceeași emisiune de 19 ani

Răzvan Simion a vorbit despre succesul pe care Neata cu Răzvan și Dani îl are de 19 ani, dar și despre relația de prietenie cu Dani Oțil, ce îi este coleg încă de pe băncile școlii.

„Vorbeam cu niște studenți la jurnalism zilele trecute și le-am zis că în momentul în care mergem la muncă, nu știu, fără chef și doar așa să ne luăm salariul, înseamnă că suntem cam pierduți. La noi uite, că de 20 de ani nu e așa.

Noi facem matinal de la 19 ani, știm cum e, ne bucurăm de fiecare zi, întâlnim oameni uneori mișto, în fiecare zi, ne bucurăm de chestiunea asta că am reușit să facem bani, și nu puțini, dintr-o chestie ce ne place foarte tare. Ce să mai, suntem niște privilegiați ai sorții”, a spus Răzvan Simion, potrivit Cancan.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.