Mihai Mitoșeru, viața după Noemi! Prezentatorul iubește din nou

Mihai Mitoșeru iubește din nou, după despărțirea de Noemi. Prezentatorul tv a început o nouă poveste de dragoste și chiar dacă se află la început de drum, el a dat-o uitării pe fosta sa iubită.

A reapărut soarele pe strada lui Mihai Mitoșeru, asta după ce prezentatorul s-a separat de iubita lui. Noemi, cu care a trăit o poveste tumultoasă de dragoste.

Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat în urmă cu trei ani, la notar și și-au promis că vor rămâne prieteni. Deși bârfele din presă zvoneau că cei doi s-ar fi împăcat, realitatea era cu totul alta. Acum, prezentatorul a dat-o uitării pe Noemi și a început o nouă poveste de dragoste, însă încă nu prea să dea prea multe detalii despre cea care i-a furat inima.

”Am cunoscut o fată și care e chiar ok! Dar suntem la început, ne vedem! Eu încă sunt fricos pentru că mă gândesc, nu se poate, prea e ok! Trebuie să aibă ea o problemă!”, a spus Mihai Mitoșeru pentru Click.ro.

Se pare că Mihai Mitoșeru are nevoie de timp pentru a se încrede din nou într-o poveste de iubire, însă, cert este că nu și-a pierdut speranța că va întâlni femeia potrivită pentru el. Prezentatorul crede în continuare în căsătorie, însă mărturisește că iubirea nu depinde de acest pas.

Retail jobs

”Da! Dar nu am de-astea! Eu am terminat divorțul pupându-mă cu soția mea și plângând amândoi, nu... Dar nici nu pot să spun că aș putea să am o relație doar ca să am și cu oricine doar ca să am o relație. Asta nu!”, a mai zis Mihai Mitoșeru.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri