Setari Cookie-uri

Fricile o copleșesc pe Nicole Cherry! Vedeta a apelat la ajutor specializat pentru a-și învinge cea mai mare teamă

Nicole Cherry vorbește deschis despre temerile sale, dar și despre momentele în care merge la psiholog, atunci când simte că cele mai mari frici ale sale o copleșesc.

Viața de mămică nu este ușoară și vine la pachet cu multe frici, care uneori pot fi greu de controlat. Nicole Cherry a vorbit deschis despre cele mai mari temeri ale sale, dar și despre soluțiile pe care le-a găsit pentru a-și depăși aceste temeri.

Nicole Cherry apelează la ajutor specializat, de fiecare dată când simte că teama de a nu îi pierde pe cei dragi o copleșește. Vedeta merge la psiholog și încearcă să depășească frica de abandon.

„Frica mea cea mai mare e să pierd oamenii dragi. Asta e cea mai mare frică! La un moment dat chiar am și urmat niște… am psiholog cu care mai vorbesc din când în când, când simt eu așa că o mai iau pe arătură pentru că teama asta mă copleșește câteodată”, a mărturisit Nicole Cherry, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Citește și:

Nicole Cherry, mamă de baiețel

Rolul de mamă i se potrivește mânușă vedetei, iar micuța Anastasia i-a adus fericirea supremă vedetei. Nicole Cherry se bucură de fiecare moment cu cea mică, iar familia pe care a creat-o este ea mai mare împlinire pentru ea.

Artista a mărturisit că își mai dorește să devină mamă, însă, de această dată, și-ar dori să aducă pe lume și un băiețel. Până atunci, Nicole a declarat că va mai aștepta un timp, pentru a se bucura de momentele cu fiica ei.

„Clar un băiețel… să ne și iasă, dar nu acum… mai așteptăm câțiva ani”, a scris Nicole Cherry pe pagina ei de Instagram.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.