Setari Cookie-uri

Psiholog, Elena Ungureanu: Gestionarea echilibrului dintre carieră și viața personală este o problematică de ordin psihic

Munca peste program nu este performantă nici pentru angajaţi şi nici pentru companii, arată rezultatele unui studiu citat de Harvard Business Review din 2021, realizat pe un eşantion de 300 profesionişti din domenii de consultanţă şi financiar.

Şi totuşi, în practică este dificil să elimini obiceiurile nesănătoase de la locul de muncă şi să atingi un echilibru sustenabil al calităţii între viaţa profesională şi familie. Atât bărbaţii, cât şi femeile, care au participat la studiu, acuză faptul că locurile de muncă devin foarte solicitante, epuizante şi haotice.

”Gestionarea echilibrului dintre carieră și viața personală este o problematică de ordin psihic deoarece procesul în sine implică trasarea de limite. Persoanele care știu să separe cele două planuri, personal de profesional, își protejează sănătatea mintală. Work-life balance nu e o fata Morgana, un sofism, ci un proces în sine, o strategie care se învață, se exersează. În ritmul clocotitor al vieții actuale, în care lista de TO DO zilnică este infinită, e greu să te oprești, să găsești calea de mijloc. E nevoie de voință, disciplină și un program de lucru sănătos, echilibrat. Indiferent de domeniul de activitate în care o persoană activează, dacă își prioritizează activitățile și propriile acțiuni, poate atinge acest work-life balance pe care ni-l dorim cu toții atât de mult.” explică psihologul Elena Ungureanu.

Citește și:

Pentru ca oamenii să funcţioneze la un nivel optim şi să aibă rezultate, trebuie să aibă curaj să facă schimbări, să ţintească obiective măreţe, profesionale şi financiare şi astfel vor fi împliniţi pe toate planurile.

„La AVBS Credit, ne-am format o cultură organizaţională care să susţină deopotrivă interesele comune ale organizaţiei, dar şi ale fiecărui membru al echipei, indiferent de experienţa din domeniu, expertiza formată şi vechimea în companie. Profesia de broker de credite oferă oportunităţi de avansare în carieră specialiştilor din domeniul financiar-bancar care au la îndemână un ecosistem de avansare profesională, nu ca angajați, ci ca antreprenori în brokerajul de credite”, povesteşte Valentin Anghel, CEO & Founder AVBS Credit.

Citește și:

Acelaşi studiu arată că atingerea unui echilibru mai bun între profesie şi priorităţile personale conduce la creşterea încrederii în sine, ca un ciclu al timpului în care circumstanţele se schimbă, rolurile evoluează, se iau în considerare alternative şi se implementează schimbări.

Începând cu luna aprilie, AVBS Credit oferă 50% discount din taxa de franciză pentru specialiştii cu experienţă financiar-bancară care doresc să obţină franciza în domeniul brokerajului bancar şi să facă parte dintr-o echipă de top performeri în cadrul companiei AVBS Credit. O analiză a companiei din 2021 demonstrează faptul că 1 din 3 angajați din sistemul bancar ar accesa o franciză în domeniul brokerajului bancar, iar aproximativ 30% dintre angajaţii din sistemul bancar doresc să avanseze în carieră şi se reorientează către activități profesionale mult mai bine plătite.

Citește și:

Beneficiile pe care le-ar atinge un specialist bancar în cazul în care ar prelua o franciză în domeniul brokerajului bancar:

  1. Câştigurile financiare pe măsura implicării, fără o limită maximă stabilită.

Un broker de credite câştigă şi peste 10.000 - 15.000 euro pe lună şi poate să ajungă chiar şi la suma de 200.000 euro pe an.

  1. Programul de lucru este unul flexibil, planificat conform dorințelor și obiectivelor proprii.
  2. Specialiştii în creditare beneficiază de mai mult timp liber cu familia şi pentru hobbyuri.
  3. Sunt independenţi, fără să raporteze unor șefi.

Planurile companiei de brokeraj bancar sunt de a-şi dubla francizaţii actuali, atingând un număr de 100 francize până la finalul anului 2022. Ce trebuie să faci pentru a înființa o franciză AVBS Credit?

Citește și:

AVBS Credit lucrează cu peste 35 de bănci și IFN-uri din România, iar serviciile sunt gratuite pentru clienții care optează pentru un credit. AVBS Credit este membră A.R.B.C. (Asociația Română a Brokerilor de Credite).

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.