Setari Cookie-uri

Îl vezi zilnic la tv, însă nu te gândeai că poate face atât de multe sacrificii! Bursucu, despre naveta între job și familie

Bursucu este mereu cu zâmbetul pe buze, însă puțini știu câte sacrificii se află în spatele succesului tău. Prezentatorul tv a vorbit despre compromisurile pe care le face pentru job, dar și despre salariul său, pe care îl descrie ca fiind unul modest.

Bursucu este mereu cu zâmbetul pe buze și are o energie pozitivă care îi face pe telespectatori să îl urmăreasă cu drag, în matinalul de la KanalD. Totuși, viața prezentatorului tv nu este una ușoară, asta pentru că el este nevoit să facă naveta București-Constanța, mai exact între job și familie.

Bursucu trăiește la malul mării, alături de iubita lui și de cele două fetițe pe care le au împreună. Prezentatorul tv resimte oboseala și chiar i s-a întâmplat să adoarmă în drum spre serviciu.

„Am adormit acum o săptămână sau două în drum de la Constanța. Am plecat la 4 dimineața, am ajuns în București exact la intersecție înainte de Dristor și m-am pus la semafor cu scaunul pe spate și a venit un domn lângă mine, a claxonat și a zis: «Haideți, domnu Bursucu, că avem matinal».

Citește și:

Obosit, obosit, da asta e… bine că nu am adormit pe stradă mergând”, a declarat prezentatorul tv, pentru cancan.ro.

După toate aceste sacrificii, fanii prezentatorului tv se așteptau ca salariul său să fie cel care îl face pe Bursucu să se dea jos din pat în fiecare dimineață, însă lucrurile nu stau deloc așa. Matinalul de la KanalD a dezvăluit că salariul său este unul modest, însă ceea ce îl face să continue pe acest drum este pasiunea pentru televiziune.

„Nu am salariu mare. E modest…[...]. Merită, normal. Dacă îți place ceea ce faci și vrei să faci asta cu adevărat, merită. În viață, dacă nu faci sacrificii, nu poți obține nimic. Vrei să faci ceva în viață, să faci performanță, te dedici.

Să-ți sacrifici timp, să-ți sacrifici prieteni, familie, dacă vrei să faci cum trebuie. Avem o echipă în spate. Ei ne dau materiale, noi scoatem ce e mai bun din ele. Ai acea cască în urechi care te mai scoate din belele”, a mai spus Bursucu, pentru sursa de mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.