Setari Cookie-uri

Andreea Tonciu este în continuare la cuțite cu CRBL! Vedeta nu iartă și spune tot ce s-a întâmplat între ea și artist

Scandalul dintre Andreea Tonciu și CRBL este departe de a se fi încheiat. Vedeta spune lucrurilor pe nume și îi aduce reproșuri dure artistului.

Andreea Tonciu este departe de a îngropa secuia războiului cu CRBL. Vedeta și artistul au avut mai multe momente tensionate în emisiunea Survivor, iar cei doi și-au aruncat replici dure, chiar și după încheierea emisiunii.

Recent, bruneta a fost invitată în emisiunea theXclusive, acolo unde Oana Radu a întrebat-o pe vedetă cum se înțelege cu CRBL și dacă consideră că artistul este într-adevăr o persoană rea.

"Oana Radu: Îți place de CRBL ca persoană?

Andreea Tonciu: Nu! Nu! Doamne, iartă-mă! Cum să-mi placă de CRBL? CRBL, din punctul meu de vedere, nu este un bărbat, este un om foarte rău! Se comportă cu femeile extrem de urât!

Oana Radu: De ce? Are și el soție, are și el o fată! De ce s-ar comporta urât?

Andreea Tonciu: Din cauza răutății care persistă în adâncul sufletului lui. Pe bune, deci e un om foarte agresiv.

Citește și:

Oana Radu: Chiar crezi că e un om rău?

Andreea Tonciu: Da. Foarte agresiv și foarte rău. Foarte dur. Până la urmă cine este CRBL? Unul care se joacă cu niște lemne. Eu îți pun ție o întrebare acum. Din punctul tău de vedere CRBL este artist? Eu nu-l consider artist!(…) El se crede superior în fața tuturor. M-a jignit foarte urât și, crede-mă, chiar a vrut să dea în mine.”, a declarat Andreea Tonciu, la „Detectorul de minciuni”, conform Wowbiz.ro.

Mai mult, Andreea Tonciu a povestit de la ce anume a început scandalul dintre cei doi. Bruneta a mărturisit că CRBL s-a enervat în momentul în care aceasta a decis să îi ia apărarea unei colege din emisiune.

„Normal că nu am cum să îl pot numi bărbat pe unul care atacă femeile. A pornit din cauză că eu i-am luat apărarea unei colege, e femeie și mamă ca mine și toată lumea avea ce avea cu persoana aia și am zis: ‘Bă, stați puțin, că nu e așa!’ Și de aici a început.", a mai zis Tonciu.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.