Setari Cookie-uri

Cel mai nou cuplu din showbiz! Și-au încheiat socotelile cu trecutul, iar acum își trăiesc povestea de dragoste

Theo Rose și Anghel Damian formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Cei doi au fost surpriși sărutându-se pasional, deși fanii lor știau că se află în alte relații.

Bombă în showbiz! Deși fanii celor doi știau că fiecare se află într-o altă relație, iată că lucrurile se pot schimba radical de la zi la zi.

Theo Rose și Anghel Damian au fost surprinși de paparazii cancan.ro în timp ce plecau de la apartamentul actorului și se sărutau cu foc, chiar în plină stradă. Cei doi par a fi fericiți împreună, iar Cupidon se pare că și-a făcut apariția, acolo unde nimeni nu se aștepta.

Theo Rose se afla într-o relație de 5 ani cu nepotul lui Nea Mărin, Alex Leonte, iar vedeta vorbea despre căsătorie și despre plaurile pe care le au împreună.

„Nu am fost cerută. Locuiesc cu același om de aproape cinci ani. Nici nu cred că ar mai fi cazul. Prețuiesc căsătoria. E un legământ special pe care îl faci când ești convins de faptul că îți dorești o viață întreagă alături de persoana de lângă tine. Te sperie căsătoria atunci când nu ai o convingere în sensul ăsta. Eu mi-am dat timp să înțeleg ce trăiesc, ce vreau, ce caut. Nimic nu mă poate presa să fac un pas atât de important”, spunea artista, pentru VIVA!.

Citește și:

În ceea ce îl privește pe Anghel Damian, el se iubea cu actrița Lia Bugnar, cu 23 de ani mai în vârstă ca el.

„Eu am învățat enorm de mult de la ea. Ne-am cunoscut pe scenă, unde am avut o relație antagonică, dar în viață a fost altceva. Trăim împreună, lucrăm împreună, e o relație armonioasă. Asta-i tot ce contează”, a declarat Anghel Damian, acum ceva timp, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Theo Rose și Anghel Damian s-au cunoscut pe platourile de filmare a noului serial "Clanul", ce va avea premiera în această toamnă. Anghel Damian este regizor și a fost fascinat de talentul actoricesc al cântăreței.

„Ea nu a luat rolul pentru că este Theo Rose, a fost cea mai bună actriță pe acel personaj. A fost o revelație. Evident, nu o știi din perspectiva asta, o știi din perspectiva publică, e o cântăreață arhicunoscută, mereu în trend, dar nu știi ce capacități actoricești are. Le intuiești. Pur și simplu a fost o surpriză. Adică sunt actrițe tinere care joacă și teatru și film, dar nu au fost la nivelul ei”, a declarat Anghel Damian pentru EGO.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.